Баце, не ми се иска да прозвучим мнително, ма нещо ни липсваш напоследъка. Шо така?
sportacus написа:Баце Абсолютно! ........ ти заради тия гръцки бревети съвсем заряза българските проявиЯ се стегни!
Иначе съм трогнат от вниманието ivajlo написа:.....и евентуална оферта за утре....очаквах да тръгнете поне в 11...ама нейсе
bokichaa написа:Утре това, ама аз викам да слезем на по кафе до Ковачевци...мм??
, колелото си
.marsa написа:Аз мислех утре да си устроим една подобаваща загрявка със старт 8 макс 9?
Ето тук е същинския старт:Grash написа:Може ли малко уточнение, относно утре. Нещо не разбрах точно в колко часа и къде трябва да съм, ако искам да карам с вас. Видях че и някакво мероприятие има заформено, но нищо не ми стана категорично ясно от гореспоменатата тема. Моля ако някой може ясно да обобщи за какво става на въпрос, че съвсем се обърках.
, колелото си
.bokichaa написа:ivajlo написа:.....и евентуална оферта за утре....очаквах да тръгнете поне в 11...ама нейсе
viewtopic.php?f=5&t=62384&start=60
Утре това, ама аз викам да слезем на по кафе до Ковачевци...мм??

rarekin написа::xx(:
Дано и вие сте си изкарали яко.
DstupidBastarD написа:rarekin написа::xx(:
За яко, яко беше, но съм мръсен като байкар, баце. Днеска, като се заврехме у лайната още у Нови хан, та не излезнахме от тех до стадион Славия, байкаризъм форева!

DstupidBastarD написа:rarekin написа::xx(:
За яко, яко беше, но съм мръсен като байкар, баце. Днеска, като се заврехме у лайната още у Нови хан, та не излезнахме от тех до стадион Славия, байкаризъм форева! За утре опциите са две, споредзависи кога си на бачкане. Може да направиш с нас едно Бистрица-Железница-Ярема-Ковачевци-Брезите от 9 до 12 или 12,30 до 15,30 да вържеш с некой шосейкаджия и да го черпиш бира у Драгалевци.

.............. rarekin написа:... За бирата - аз, баце, предпочитам да черпА нЕкой шосейкаджия за тва, че ми е показал некое готино маршрутчее..
bokichaa написа:...абе и тук е мокричко, ако туй те успокоява...ма нали ше има бира..

DstupidBastarD написа:....щото карането ше е "на кантар" със светлото време.

Най-послеDstupidBastarD написа:Стартът е в 12ч. от мосчето на Цариграцко
, колелото си
.
Назад към Други видове колоездене
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 18 госта