офтопик

Този форум е за обмен на информация, свързана с всички видове колоездене извън планинското и велосипеди, различни от маунтин байк - шосейни, пистови, градски, туристически, и т.н., и т.н. Той обаче не е предвиден за обсъждане на най-евтините масови велосипеди, предлагани в изобилие в България! Моля, не занимавайте аудиторията излишно с тях!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 900 / 900 / 10

Re: офтопик

Мнениеот Neo_92 » Вто Юли 28, 2009 5:01 pm

DstupidBastarD написа:
Neo_92 написа:@марфи ти от софия ли си ? от кога караш, често ли караш , сам ли караш ? Дай малко инфо на народа да те разберем кой си какво си баце :dontknow:

А аз искам да знам какво обичаш да правиш през работното си време, Марфи, кой е любимия ти цвят и колко често ползваш грацкия транспорт? :popcorn:

Ъъъ и такова , коя ти е любимата манджа , колко пъти на ден ядеш , с бирата приятели ли сте , на колко си години , имаш ли си приятелка ,деца , в кое училище си учил ? :eek3:

:crazy:

DstupidBastarD написа:
bokichaa написа:А, ето го, бе!!! :beer:
Ми немат, баце.. :xx(:

Баце, ако му резнем 100-110 каданс на водното, ше го дигам на задна гума. :jump:

От кога ги праат с гуми бе баце :bigeyes: :bigeyes:
Аватар
Neo_92

Рейтинг: 1530

Мнениеот za6tovsenamen » Вто Юли 28, 2009 5:15 pm

DstupidBastarD написа:
bokichaa написа:А, ето го, бе!!! :beer:
Ми немат, баце.. :xx(:

Баце, ако му резнем 100-110 каданс на водното, ше го дигам на задна гума. :jump:

Задна лява или задна дясна :idea: ?
Аватар
za6tovsenamen

Рейтинг: 1852

Мнениеот NovemberCharlie » Вто Юли 28, 2009 6:06 pm

DstupidBastarD написа:На тоа свят има три сигурни неща: 1)смъртта, 2)данъците ......

Баце, тва математиката м*мата си е е*ало. :D
Конституция на Република България
Чл. 36. (1) Изучаването и ползването на българския език е право и задължение на българските граждани
Аватар
NovemberCharlie

Рейтинг: 2000

Мнениеот NovemberCharlie » Вто Юли 28, 2009 6:09 pm

тучо чучо написа:Колега, тия продължават да спамАт. :deal: :dontknow:

Шосейки... :D
Чл. 36. (1) Изучаването и ползването на българския език е право и задължение на българските граждани
Аватар
NovemberCharlie

Мнениеот DstupidBastarD » Вто Юли 28, 2009 6:11 pm

NovemberCharlie написа:
DstupidBastarD написа:На тоа свят има три сигурни неща: 1)смъртта, 2)данъците ......

Баце, тва математиката м*мата си е е*ало. :D

3) ... сички мразат данъчните. :idea:
Аватар
DstupidBastarD

Рейтинг: 1932

Мнениеот NovemberCharlie » Вто Юли 28, 2009 6:17 pm

Баце, тва въобще не е сигурно, следователно не влиза в сметката. Аз обичам данъчните. Жената също. :love:
Аватар
NovemberCharlie

Мнениеот DstupidBastarD » Вто Юли 28, 2009 6:20 pm

Бате, ти не си "сички". :magnify:
Аватар
DstupidBastarD

Рейтинг: 1932

Мнениеот NovemberCharlie » Вто Юли 28, 2009 6:21 pm

Не съм, но пък опровергавам твърдението за "сички" :D
Аватар
NovemberCharlie

Мнениеот Ozzie » Вто Юли 28, 2009 7:16 pm

marfi написа:
did написа:Мрънкайте на Админ за собствен подфорум бре!

Непременно :)
Вместо да мрънкам ще си създам (поне грамотно преведен) собствен :)

чудесно!
ако успееш да преселиш и всички "бацета" там, златен си! :clap:
По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...
Аватар
Ozzie

Рейтинг: 1698

Мнениеот sportacus » Вто Юли 28, 2009 8:08 pm

Ozzie написа:чудесно!

Това прилича на някакъв вид НАМЕК към "бацетата"! Някак си така звучи?. Пречим ли ти? :smokin:
Аватар
sportacus

Мнениеот Grash » Вто Юли 28, 2009 8:51 pm

NovemberCharlie написа:Абе я стига сте ми спамили темата. :D

Е ти какво очакваш да се получи от тема с подобно заглавие? Просто хората не могат да се сдържат :D
Ozzie написа:чудесно!

Аааааааа, не... от мен няма да се спасите, аз не деля колоездачите на шосейки, байкари или каквито и да е там... Затова и пиша в този форум и не си търся друг :beer:
Изображение
Аватар
Grash

Мнениеот did » Вто Юли 28, 2009 8:55 pm

Аз предлагам тотално нова структура на форума.

Да има два големи раздела - шосейно и офроуд. Всеки от тия раздели да се дели на равнинно и планинско каране.

Така Митко от Русе ще си има отделен форум за каране по асфалт по равно, ТК ще си има подфорум за асфалтови баири, останалите бацета ще им спамят, а ние ще се изнесем в офроуд-секцията и ще почнем да караме АТВ-та и джипове.
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот Ozzie » Вто Юли 28, 2009 8:58 pm

@sportacus
има няколко неща които не одобрявам:
1. Безкрайните цитати които пускате, които по същество са излишни и само затрудняват четенето на форума.
В случая спокойно мога да се уповавам на правилата
Ако дадено мнение/тема е било изтрито/редактирано/преместено/заключено, някои от възможните причини (без претенции за изчерпателност) са:
.................
- мнения, които по някакъв друг начин затрудняват общуването във форумите (например твърде много усмивки или точки на един ред, които разтягат екрана и го правят неудобен за четене)
..................

и да редактирам или да трия... Второто е по- лесно. :)
2. Израза "бацета"...
О.К. щом един човек си го кефи да говори така, моля, негова си воля. Лично мен на мен не ми харесва и не мисля, че подобен стил на писане има място във форума. Освен това не ми харесва и сляпото подражание на въпросния стил на писане.
По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...
Аватар
Ozzie

Мнениеот did » Вто Юли 28, 2009 8:59 pm

Много си лош бе, горски. Да не се е появил масов трипер в Баня Лука?
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот Neo_92 » Вто Юли 28, 2009 9:01 pm

did написа:Аз предлагам тотално нова структура на форума.

Да има два големи раздела - шосейно и офроуд. Всеки от тия раздели да се дели на равнинно и планинско каране.

Така Митко от Русе ще си има отделен форум за каране по асфалт по равно, ТК ще си има подфорум за асфалтови баири

А защо си мислиш че шосейното има хиляда подраздела както планинското ? :eek3: Шосейното си е шосейно , баирите вървят заедно с равното, по твоята логика иначе трябва да има и спускане в шосейното. Принципно е хубаво шосейкаджий да си пишем в друг сайт ,все пак самото име на сайта mtb подсказва че някакси не сме за тук. Пък който шосейкаджия кара и планинско да си пише и тук , все си мисля че никой не го спира.
Аватар
Neo_92

Мнениеот did » Вто Юли 28, 2009 9:04 pm

Neo_92 написа:А защо си мислиш че шосейното има хиляда подраздела както планинското ?

А ти защо си мислиш, че планинското има подраздели? :D :evil:

Вече всичко е АМ :lol:
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот Ozzie » Вто Юли 28, 2009 9:07 pm

did написа:Много си лош бе, горски. Да не се е появил масов трипер в Баня Лука?

миии.. не знам, вчера бях там
никой не е предупреждавал за опасности :D
Аватар
Ozzie

Мнениеот sportacus » Вто Юли 28, 2009 9:08 pm

Ozzie написа:@sportacus
има няколко неща които не одобрявам:
1. Безкрайните цитати които пускате, които по същество са излишни и само затрудняват четенето на форума.
В случая спокойно мога да се уповавам на правилата
Ако дадено мнение/тема е било изтрито/редактирано/преместено/заключено, някои от възможните причини (без претенции за изчерпателност) са:
.................
- мнения, които по някакъв друг начин затрудняват общуването във форумите (например твърде много усмивки или точки на един ред, които разтягат екрана и го правят неудобен за четене)
..................

и да редактирам или да трия... Второто е по- лесно. :)
2. Израза "бацета"...
О.К. щом един човек си го кефи да говори така, моля, негова си воля. Лично мен на мен не ми харесва и не мисля, че подобен стил на писане има място във форума. Освен това не ми харесва и сляпото подражание на въпросния стил на писане.

Веднага ще се съглася с теб! Така е прав си. Но знаеш ли звучи някак сухарско ...
Както каза моя приятел ТК ...... форума е за шеги и забавления ......
Да в много случай има безброй безмислени глупости .......
Но не можеш да наложиш контрол на толкова много хора с някакви си правила .... в форум (освен да триеш мнения)
Всеки пише тук от емоции ....... някой подражава, друг сляпо копира и се "прави" ....
но такъв е живота.......
Младите да се налудуват .......
--------------------
Щото някак си се заформя някакво разделяне на байкъри и шосейкаджии.
Това за мене е смехотворно ........ ама айде да не се отплесвам
Всички сме на 2 колела - едни с 23C други с 2,25" и повече
Така че ..... нека нещата да си останат в добрия тон ...

Но найстина нека всеки се замсили дали всичко дето му е на главата трябва да го напише като "мнение"
:peace:
Аватар
sportacus

Мнениеот Neo_92 » Вто Юли 28, 2009 9:09 pm

did написа:
Neo_92 написа:А защо си мислиш че шосейното има хиляда подраздела както планинското ?

А ти защо си мислиш, че планинското има подраздели? :D :evil:

Е да то в България е така .... :xx(:
Аватар
Neo_92

Мнениеот Ozzie » Вто Юли 28, 2009 9:19 pm

sportacus написа:Както каза моя приятел ТК ...... форума е за шеги и забавления ...

интересно виждане... :)
Аватар
Ozzie

Мнениеот bokicha » Вто Юли 28, 2009 10:09 pm

Ае, оправете останалата чааст от форума и после съдете хора с по няколко деца....мм???
Целия форум цъфнал та вързал та пет човека тук са Ви проблем...!!!
....
:popcorn:
...а и тук говорим за водни колела... :captain:
Аватар
bokicha

Мнениеот Neo_92 » Вто Юли 28, 2009 11:12 pm

Самия факт какви хора карат мтб и какви шосейки говори за това с кой трябва да се заяждате. Доста голям процент от хората каращи мтб мислят че следните думи: улигофрен, курмило, курвел, mauthin bike, амортесиори, наклатки и пр. са правилно написани. Шосейки карат по малък процент хора, но какви. Не че обиждам байкърите , просто не мисля че с шосейкаджийте трябва да се заяждаме , айде да си имаме уважението , се пак в известна степен колеги сме. Пък и шосейкаджий понякога разпускаме с планинските колела. ;) Това че някой казва баце и си говорим както ни падне си е въпрос на гледна точка дали някой го "кефи" или не.
Аватар
Neo_92

Мнениеот marsa » Вто Юли 28, 2009 11:49 pm

Водно колело не съм карал (шейм он ми), но ми е голям мерак! Дори може някой път да се съберем да въртим заедно, там поне няма да има на какви да се делите :crazy: Мисля, че ще падне голям купон!

Ozzie написа:
sportacus написа:Както каза моя приятел ТК ...... форума е за шеги и забавления ...

интересно виждане... :)
Е, очевидно не споделяш това виждане. Не е ли това личното ти мнение все пак? Ако смяташ да коментираш само технически въпроси, не виждам къде би използвал това: :) освен иронично, като горе. Ако посещаваш форума в лошо настроение това е единствено твой проблем.
Кучетата си Изображение, колелото си Изображение.
Аватар
marsa

Мнениеот marfi » Сря Юли 29, 2009 1:18 am

"Бацета", отдавна не се бях смял толкова много :) Продължавайте в същия безобразен дух :)
Изображение
Аватар
marfi

Рейтинг: 1620

Мнениеот sportacus » Сря Юли 29, 2009 6:15 am

marfi написа:"Бацета", отдавна не се бях смял толкова много :) Продължавайте в същия безобразен дух :)

Благодаря ти че "НИ" позволяваш да изразяваме мнението си! Но ако обичаш "свали" малко тоя високомерен тон!
Аватар
sportacus

Мнениеот brumbar » Сря Юли 29, 2009 8:06 am

bokichaa написа:....
:popcorn:
...а и тук говорим за водни колела... :captain:

Отива шосейка на море, разфърля са на плажа, пооглежда се и хвърля един бърз и студен поглед /както гледа Дедо на Контадор на награждаване/ на русите същества по монокини, които са се разпръснали небрежно по целия плаж , но фиксира чичката дето дава водните колелета и понеже е дошъл на собствен ход и тряа да поддържа спортна форма за да може да се прибире, решава да покара и таквоз чудо. Насочвойки се по права линия към желания обект, безецеремонно газейки всичко по пътя си, той най-накрая е доближил "водно кололо" -то и нежно го гали по перките. Естествено, че го наема за целата седмица и преди да му се метне решава да попита чичката: "Ауе баце, много равно тука уе, нема ли некво изкачване в радиус 100 -200 км. :dontknow:
Чичката поглежда като обезумял и казва: "Абе момче, ти със всичкия ли си? Отде се пръкна такъв екземпляр? А като ти гледам тена не мога да преценя и каква професия работиш /тена е на изгорели крака и ръце до половината, разлика на ръкавици и чорапки, да не забравим и разликата от очилата и белата лента от левата страна на лицето-отпечатък от ремъка на каската :D /
Последвалия безмилостен контра въпрос обезсърчава чичката и го навежда на вечната тема за смисъла на живота и ...т.н "Ауе баце, ти за водопадчета не си ли чувал, тук на Ропотамо дал ще има такива изкачвания."
No Pain, No Gain
Аватар
brumbar

Мнениеот marfi » Сря Юли 29, 2009 8:16 am

:rofl:
Изображение
Аватар
marfi

Рейтинг: 1620

Мнениеот tumbaka » Сря Юли 29, 2009 9:18 am

бацета, да се пофаля, гнеска сабахлям счупих вентила докато помпах задната, задно с това се счупи помпата - накрайника й.
А за капак спуках и предната гума на връщане от обиколката. Гнеска ако не си купя четири (4) гуми - пък на. :D
tumbaka

Рейтинг: 1225

Мнениеот Neo_92 » Сря Юли 29, 2009 9:23 am

tumbaka написа:бацета, да се пофаля, гнеска сабахлям счупих вентила докато помпах задната, задно с това се счупи помпата - накрайника й.
А за капак спуках и предната гума на връщане от обиколката. Гнеска ако не си купя четири (4) гуми - пък на. :D

Ти уби сичко детско в мен . :evil:
Аватар
Neo_92

Мнениеот NovemberCharlie » Сря Юли 29, 2009 9:47 am

did написа:
Тц! Всичко е НДК АМ :D
Аватар
NovemberCharlie

ПредишнаСледваща

Назад към Други видове колоездене