Ozzie написа:@sportacusима няколко неща които не одобрявам:
1. Безкрайните цитати които пускате, които по същество са излишни и само затрудняват четенето на форума.
В случая спокойно мога да се уповавам на правилата
Ако дадено мнение/тема е било изтрито/редактирано/преместено/заключено, някои от възможните причини (без претенции за изчерпателност) са:
.................
- мнения, които по някакъв друг начин затрудняват общуването във форумите (например твърде много усмивки или точки на един ред, които разтягат екрана и го правят неудобен за четене)
..................
и да редактирам или да трия... Второто е по- лесно.

2. Израза "бацета"...
О.К. щом един човек си го кефи да говори така, моля, негова си воля. Лично мен на мен не ми харесва и не мисля, че подобен стил на писане има място във форума. Освен това не ми харесва и сляпото подражание на въпросния стил на писане.
Веднага ще се съглася с теб! Така е прав си. Но знаеш ли звучи някак сухарско ...
Както каза моя приятел ТК ...... форума е за шеги и забавления ......
Да в много случай има безброй безмислени глупости .......
Но не можеш да наложиш контрол на толкова много хора с някакви си правила .... в форум (освен да триеш мнения)
Всеки пише тук от емоции ....... някой подражава, друг сляпо копира и се "прави" ....
но такъв е живота.......
Младите да се налудуват .......
--------------------
Щото някак си се заформя някакво разделяне на байкъри и шосейкаджии.
Това за мене е смехотворно ........ ама айде да не се отплесвам
Всички сме на 2 колела - едни с 23C други с 2,25" и повече
Така че ..... нека нещата да си останат в добрия тон ...
Но найстина нека всеки се замсили дали всичко дето му е на главата трябва да го напише като "мнение"