Grash е абсолютно прав , но изпуска една подробност - след като един път е даден тон ,спиране няма. Извинявам се на всички , най-вече на модераторите, но простотиите увличат. Трябва да се отрежат от раз, но струва ми се има двоен аршин. Още един път се извинявам за написаните от мен щуротии , но дали ще спра или ще продължа зависи не от мен , а от Форума. Надявам се да съм ясен.
Сега конкретно: Във Форума /естествено / всички си правят на велики, но искам да ги предупредя да преценяват реално възможностите си. Последствията не са от най-радостните. Давам ви само един по-кротък пример-! Обади се приятелче , хайде да караме! ІДнес от 13 до 17часа. Само ,че температурата беше -2 --4 градуса. 60 км, добре ,че разума надделя /е.ати разума/, най големия баир го пропуснахме. Нормално облечен за тази температура на баира се потиш, на спускането не можеш да стиснеш и спирачките от замръзнали пръсти.Преценявайте се! Не се обръщам към истинските карачи, а към тези ,които се фукат по Форума - да не се вземат много на сериозно, последствията ...
Моля Ви , преди да се правите на юнаци преценете добре възможностите си.
Нищо особенно , само споделям мисли "на глас", които надявам се ще ви бъдат от полза.
БОГ И АЗ ВИ ОБИЧАМЕ!