DstupidBastarD написа:Еми, неприятно ми е да го констатирам, но на 99% си прав, баце. С бате Любо се пак може да направим един кален и лайнян Вакарел утре (ако съвсев отпадне таа проява и времето не е ултра-гадно), та ако искаш, може да се овъргаляме заедно у калта.
Контадор кара на баир от 23% със скорост, с която тъпото копеле качва Белмекен. Тва не може да е човек, категоричен съм!!!
crib написа:бацета, ако ще се катерите на Вакарел, аз съм с васКонтадор кара на баир от 23% със скорост, с която тъпото копеле качва Белмекен. Тва не може да е човек, категоричен съм!!!
Какво очакваш от човек, който на 21 години почти умира от кръвосъсирек в мозъка (май на това му викат инсулт). Чувал съм, че като му пенсионират червените кръвни телца, ги преправят в дирижабли...
....абе само да напомня, че има тема "Компания за шосейно колоездене (София)"
не че на мен ми пречи нещо, ама е хубаво там да се правят уговорки, за да може да дойде и некой друг ако иска...
не че идват де...ама всичко може се случи
DstupidBastarD написа:Евриуанс енвайтед, но предвид снегъ на Витоша, оправям спецялна покана към Ицо и криб, елаааате с нас!
todor todorov написа:за неделята:
да започнем по-рано и да отидем още по-източно. с колата до вакарел или поибрене и там около панагюрище, панагюрски колонии, мухово и т.н. говоря примерно
кажете, за да слагам багажник
crib написа:Момчета, как беше вчера карането, аз бях на Байлово 11:20, изтървах ли ви или вие към Пингюрище сте зацепили? Иначе много яко каране, почти нямаше коли, нито един камион чак до Богровите, слънце, кеф..
Предполагам, че ти си ми звънел в 10. При нас малко се промениха нещата, отидохме с кола до отбивката на магистралата за Костенец, после с колелата през Мухово, Церово, Славовица, Вършило, Траянови врата и обратно с колата в София. Големо разминаване стана, ама ето новата покана - неделя до Мальовица (ако има мераклии, може и в събота). Тръгването е от ОМВ-ито на самоковско и околовръстното в 9,00 и ше караме покрай реката. На връщане може да минем през Ковачевци и Ярема, ма ше се пазарим на место относно тва.
DstupidBastarD написа:crib написа:- неделя до Мальовица ......... Мола, записването да почне кега!
crib написа:Предполагам, че ти си ми звънел в 10. При нас малко се промениха нещата, отидохме с кола до отбивката на магистралата за Костенец, после с колелата през Мухово, Церово, Славовица, Вършило, Траянови врата и обратно с колата в София. Големо разминаване стана, ама ето новата покана - неделя до Мальовица (ако има мераклии, може и в събота). Тръгването е от ОМВ-ито на самоковско и околовръстното в 9,00 и ше караме покрай реката. На връщане може да минем през Ковачевци и Ярема, ма ше се пазарим на место относно тва.
Усетих се, че телефона си го забравил. Пък и така или иначе от там ми беше пътя да се прибера, така че нема страшно.
За Мальовица - преди 2 седмици, като ходихте до Вакарел, аз ви изтървах, тръгнах към Искъра и малко преди Пасарел се отказах щото банкета и 20-30 см от пътя са у 5см пясък, а камионите фучат и ми стана много тегаво в един момент. Иначе съм навит, ама на мен ми е много 100км баир, така че или съм до Самоков, или в Самоков ще ви чакам за към Мальовица. Като покарам малко тия дни ше видя колко съм във форма..
DstupidBastarD написа:Бацета.... и Беси Банова блес дъ уедър!!! Амин.
DstupidBastarD написа:аз след 3 часа заминавам към района, за да осигурим хубаво време за утре.
DstupidBastarD написа:капитан на отбора на пътуващите с колата е Ицо (червено-черен Скот),
Назад към Други видове колоездене
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта