Компания за шосейно колоездене (София)

Този форум е за обмен на информация, свързана с всички видове колоездене извън планинското и велосипеди, различни от маунтин байк - шосейни, пистови, градски, туристически, и т.н., и т.н. Той обаче не е предвиден за обсъждане на най-евтините масови велосипеди, предлагани в изобилие в България! Моля, не занимавайте аудиторията излишно с тях!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 900 / 900 / 10

Мнениеот sash03 » Съб Сеп 13, 2008 4:03 pm

Става така ще направиме по-късно ще пиша как е времето, в момента в Монтана заваля.....
А досега времето не беше лошо, даже приятно за каране.
sash03

Рейтинг: 1295

Новините в 18,00ч.:

Мнениеот DstupidBastarD » Съб Сеп 13, 2008 5:47 pm

Още вали в района, кофти време. Контадор кара на баир от 23% със скорост, с която тъпото копеле качва Белмекен. Тва не може да е човек, категоричен съм!!! :bowdown:
Аватар
DstupidBastarD

Рейтинг: 1932

Мнениеот CR1 » Съб Сеп 13, 2008 5:49 pm

За утре май тотално отпада...ще чакаме по-добри времена...
http://www.weather.com/outlook/travel/b ... v_business
Аватар
CR1

Рейтинг: 1315

Мнениеот DstupidBastarD » Съб Сеп 13, 2008 6:09 pm

Еми, неприятно ми е да го констатирам, но на 99% си прав, баце. С бате Любо се пак може да направим един кален и лайнян Вакарел утре (ако съвсев отпадне таа проява и времето не е ултра-гадно), та ако искаш, може да се овъргаляме заедно у калта. :^:
Аватар
DstupidBastarD

Мнениеот CR1 » Съб Сеп 13, 2008 6:17 pm

DstupidBastarD написа:Еми, неприятно ми е да го констатирам, но на 99% си прав, баце. С бате Любо се пак може да направим един кален и лайнян Вакарел утре (ако съвсев отпадне таа проява и времето не е ултра-гадно), та ако искаш, може да се овъргаляме заедно у калта. :^:

Приблизително за кога го милсите?
Аватар
CR1

Мнениеот DstupidBastarD » Съб Сеп 13, 2008 7:06 pm

Още нищо конкретно не сме измислили, засега уговорката ни е да влезнем сутринта на кю (или в тоа форум) и ако има некви прилично гадни условия за каране, да се освиним прилично. Ако искаш, пусни компютора към 7,00ч. да видим кво ше правим (не вервам да тръгнем да караме преди 9,30-10,00). :popcorn:
Аватар
DstupidBastarD

Мнениеот sash03 » Съб Сеп 13, 2008 8:33 pm

Значи утре сутринта ще ви пиша тук във форума, дъжда току що спря, ако е гадно времето ще го отложиме за по-добри времена, по-важното е че желанието го имаме.
sash03

Мнениеот crib » Нед Сеп 14, 2008 12:56 am

бацета, ако ще се катерите на Вакарел, аз съм с вас
Контадор кара на баир от 23% със скорост, с която тъпото копеле качва Белмекен. Тва не може да е човек, категоричен съм!!!

Какво очакваш от човек, който на 21 години почти умира от кръвосъсирек в мозъка (май на това му викат инсулт). Чувал съм, че като му пенсионират червените кръвни телца, ги преправят в дирижабли...
crib

Рейтинг: 2000

Мнениеот DstupidBastarD » Нед Сеп 14, 2008 5:54 am

В Искрец е мокро, бацета, отбой. Петрохан остава за некой по-хубав есенен ден. Желаещи за Вакарел (или поне Нови хан)? :offtopic:
Аватар
DstupidBastarD

Мнениеот DstupidBastarD » Нед Сеп 14, 2008 6:04 am

crib написа:бацета, ако ще се катерите на Вакарел, аз съм с вас
Контадор кара на баир от 23% със скорост, с която тъпото копеле качва Белмекен. Тва не може да е човек, категоричен съм!!!

Какво очакваш от човек, който на 21 години почти умира от кръвосъсирек в мозъка (май на това му викат инсулт). Чувал съм, че като му пенсионират червените кръвни телца, ги преправят в дирижабли...

Баце, Вакарел е почти сигурен ако сегашната метеорологична обстановка се запази. Засега сме се снишили и затаили дъх в очакване да не завали. Нормално стартираме от мосчето дето е на 200-250 м след сфетофарите на Цариграцко и горублянско. За час още нищо не сме се разбрали, некви идеи? :bigeyes:
Аватар
DstupidBastarD

Мнениеот glass » Нед Сеп 14, 2008 7:29 am

posledno 9:30 na mostcheto sled gorublqne / carigradsko za edno krugche Vakarel
Аватар
glass

Рейтинг: 1344

Мнениеот sash03 » Нед Сеп 14, 2008 7:41 am

Aйде и аз да се разпиша, Монтана сухо (засега), но много студено и има даже мъгла, ще го мислиме Петрохан при по-добри обстоятелства.
sash03

Мнениеот antaress » Нед Сеп 14, 2008 2:41 pm

Събота видяхте ли един целия мокър и кален колоездач да слиза по симеоновско шосе?
Ами това бях аз. :D
Голям дъжд...
Като се прибрах забелязах, че единственото сухо място по мен беше десния крачол на боксерите. :rofl:
Night-time is the right time.
Аватар
antaress

Рейтинг: 1190

Мнениеот todor todorov » Вто Окт 14, 2008 5:19 pm

....абе само да напомня, че има тема "Компания за шосейно колоездене (София)"
не че на мен ми пречи нещо, ама е хубаво там да се правят уговорки, за да може да дойде и некой друг ако иска...
не че идват де...ама всичко може се случи

ето отговарям в правилната тема - звучи привлекателно. особено ако пак си карам цял ден отзад, а ти се мориш на вятъра :beer:

което ме подсеща, че е мой ред да почерпя, нали?!
todor todorov

Рейтинг: 1680

Мнениеот DstupidBastarD » Вто Окт 14, 2008 6:00 pm

Емииииии, щом поставяш така въпроса, май наистина е твой ред. Да черпиш, де. Мойта идея (без да съм сондирал мнение с бате Любо) е за среща на Шел-а на Ботевграцко (след околовръстното) по некое време (може и малко по-късно, че оня ден така и не ми се стоплиха краката) и после Байлово-Огняново-Вакарел и там ше се пазарим дали по магистралата или по стария път (тамън да видим бигбрадърите кво прават) ше се върнем. Връзва се стотина км и е готино. :popcorn:
Аватар
DstupidBastarD

Мнениеот DstupidBastarD » Пет Окт 17, 2008 9:12 am

Начи, старта в неделя е от Шел-а на ботивградско (първия от десната страна след околовръстното, посока изток) в 10,00ч. Не, че ше е много по-топло отколкото в 9, ма поне да се понаспиме малко повече. Маршрутът - подбалканския до Горна Малина, после надесно към Байлово, надоле към Огняново, нагоре към Вакарел и надоле към София. Евриуанс енвайтед, но предвид снегъ на Витоша, оправям спецялна покана към Ицо и криб, елаааате с нас! :crazy:
Аватар
DstupidBastarD

Мнениеот CR1 » Пет Окт 17, 2008 10:31 am

DstupidBastarD написа:Евриуанс енвайтед, но предвид снегъ на Витоша, оправям спецялна покана към Ицо и криб, елаааате с нас! :crazy:

Много благодарско за специалната покана баце.... ама "Велорали "Черни връх" 2008" си е убаво приключение...(да знаеш какъв кеф е да буташ у снего.. :eyebrow:) ... и не е ясно в каква форма ще съм на следващия ден....пък и фактора "happy family"...абе ще го измислим....ако не сега, то по нататък....за мен шосейния сезон започва :santa2:
Аватар
CR1

Мнениеот todor todorov » Пет Окт 17, 2008 8:52 pm

за неделята:
да започнем по-рано и да отидем още по-източно. с колата до вакарел или поибрене и там около панагюрище, панагюрски колонии, мухово и т.н. говоря примерно :)
кажете, за да слагам багажник
todor todorov

Мнениеот glass » Съб Окт 18, 2008 9:12 am

todor todorov написа:за неделята:
да започнем по-рано и да отидем още по-източно. с колата до вакарел или поибрене и там около панагюрище, панагюрски колонии, мухово и т.н. говоря примерно :)
кажете, за да слагам багажник

Здрасти,
Аз лично имам травма на крака и няма да мога да се включа в по дълго от 100-120км/макс. Дори не съм сигурен дали ще мога и тези километри да карам. Това ще се разбере като тръгнем с Росен от явката ни за Шел-а.
Спокойно се разбирай с другите желаещи. Ако има промяна в плана аз мога да карам докъдето мога и да се прибера сам.

Поздрави
Аватар
glass

Рейтинг: 1344

Мнениеот todor todorov » Съб Окт 18, 2008 10:56 am

Neka ostane taka kakto e. 10 na Shell
todor todorov

Мнениеот crib » Съб Окт 18, 2008 11:57 am

бацета, тъй като аз ще съм на Ихтаман тоа уикенд, мисля да се обединя вас нейде около Байлово. В тоя ред на мисли, сигурно ли е все още, че сте натам, и едно ГСМ-че можете ли да дадете?
crib

Мнениеот DstupidBastarD » Съб Окт 18, 2008 3:17 pm

Значи, планът остава непроменен, 10 на Шел-а. Туше, ако искаш, ела с колата, па на место ше видим къф маршрут ше изобретим. Бате криб, пускам ти номера си на бележка, че е много таен и почти никой от форума ми го нема. :popcorn:
Аватар
DstupidBastarD

Мнениеот crib » Пон Окт 20, 2008 8:46 am

Момчета, как беше вчера карането, аз бях на Байлово 11:20, изтървах ли ви или вие към Пингюрище сте зацепили? Иначе много яко каране, почти нямаше коли, нито един камион чак до Богровите, слънце, кеф..
crib

Мнениеот DstupidBastarD » Пон Окт 20, 2008 1:12 pm

crib написа:Момчета, как беше вчера карането, аз бях на Байлово 11:20, изтървах ли ви или вие към Пингюрище сте зацепили? Иначе много яко каране, почти нямаше коли, нито един камион чак до Богровите, слънце, кеф..

Баце, сори за вчера, ама съм баси калъфа, забравих си телефона вкъщи. Предполагам, че ти си ми звънел в 10. При нас малко се промениха нещата, отидохме с кола до отбивката на магистралата за Костенец, после с колелата през Мухово, Церово, Славовица, Вършило, Траянови врата и обратно с колата в София. Големо разминаване стана, ама ето новата покана - неделя до Мальовица (ако има мераклии, може и в събота). Тръгването е от ОМВ-ито на самоковско и околовръстното в 9,00 и ше караме покрай реката. На връщане може да минем през Ковачевци и Ярема, ма ше се пазарим на место относно тва. Мола, записването да почне кега! :bigeyes:
Аватар
DstupidBastarD

Мнениеот crib » Пон Окт 20, 2008 1:29 pm

Предполагам, че ти си ми звънел в 10. При нас малко се промениха нещата, отидохме с кола до отбивката на магистралата за Костенец, после с колелата през Мухово, Церово, Славовица, Вършило, Траянови врата и обратно с колата в София. Големо разминаване стана, ама ето новата покана - неделя до Мальовица (ако има мераклии, може и в събота). Тръгването е от ОМВ-ито на самоковско и околовръстното в 9,00 и ше караме покрай реката. На връщане може да минем през Ковачевци и Ярема, ма ше се пазарим на место относно тва.

Усетих се, че телефона си го забравил. Пък и така или иначе от там ми беше пътя да се прибера, така че нема страшно.
За Мальовица - преди 2 седмици, като ходихте до Вакарел, аз ви изтървах, тръгнах към Искъра и малко преди Пасарел се отказах щото банкета и 20-30 см от пътя са у 5см пясък, а камионите фучат и ми стана много тегаво в един момент. Иначе съм навит, ама на мен ми е много 100км баир, така че или съм до Самоков, или в Самоков ще ви чакам за към Мальовица. Като покарам малко тия дни ше видя колко съм във форма..
crib

Мнениеот bokicha » Пон Окт 20, 2008 3:46 pm

DstupidBastarD написа:
crib написа:- неделя до Мальовица ......... Мола, записването да почне кега! :bigeyes:

.... :wavey: оп
Мъ Аз понехе съм с байк /ако,че му тургам сликове/
че го карам по една друга схема дет я праих лЕтото. а тя е:
Качвам се на Хавтобусчето от Хладилника до Железница
и Ви чекам на Самоков към 10.30, шЪ праа струвам да съм
преди Вас и да зафатам нагоре па Вие шЪ мЪ подберете.
За прибирането нема са пазарим Я че си карам през Ярема-Ковачевци.
Шъ карам с Вас доде Ви виждам на Гаризонте па после че си пишем.
Целата тая схема лЕтото ми дойде 160км за около 6 часа/каране/,
25км средна скорост...или....:
~8h Хладилника ~9h Железница ~10h Самоков
20/30min пих кока кола ~12.30 Мальовица
20/30min пих пиринско ~16h Хладилника.....нещо такова
...пиша всичко туй ако некой сака мохе ми праи компания
Ако Десито Банова нещо сгафи...мене ме нема в целата схема... :D
До скоро. :beer:
Аватар
bokicha

Мнениеот SCOTTovudec » Пон Окт 20, 2008 4:45 pm

she trqbva se kupuva BEGA4 :)
SCOTTovudec

Рейтинг: 1285

Мнениеот DstupidBastarD » Сря Окт 22, 2008 9:17 am

Бацета, получи се кардинална промяна в плана. Начи, карането ше е по маршрут: Старт от отбивката за Годеч (началото на Петрохан) в събота 9,00ч. Нататък качваме Петрохан, после Вършец, Миланово и по дефилето през Своге, Искрец (евентуално).
Картинката на карането е обратна на таа:
Изображение
Носете си дъждобрани, не е изключено да валне лекинко (надявам се, че поне нема да е сняг). Тва е засега, Мальовица остава за следващата неделя, живот, здраве и Беси Банова блес дъ уедър!!! Амин. :bowdown:
Аватар
DstupidBastarD

Мнениеот DstupidBastarD » Пет Окт 24, 2008 10:23 am

crib написа:
Предполагам, че ти си ми звънел в 10. При нас малко се промениха нещата, отидохме с кола до отбивката на магистралата за Костенец, после с колелата през Мухово, Церово, Славовица, Вършило, Траянови врата и обратно с колата в София. Големо разминаване стана, ама ето новата покана - неделя до Мальовица (ако има мераклии, може и в събота). Тръгването е от ОМВ-ито на самоковско и околовръстното в 9,00 и ше караме покрай реката. На връщане може да минем през Ковачевци и Ярема, ма ше се пазарим на место относно тва.

Усетих се, че телефона си го забравил. Пък и така или иначе от там ми беше пътя да се прибера, така че нема страшно.
За Мальовица - преди 2 седмици, като ходихте до Вакарел, аз ви изтървах, тръгнах към Искъра и малко преди Пасарел се отказах щото банкета и 20-30 см от пътя са у 5см пясък, а камионите фучат и ми стана много тегаво в един момент. Иначе съм навит, ама на мен ми е много 100км баир, така че или съм до Самоков, или в Самоков ще ви чакам за към Мальовица. Като покарам малко тия дни ше видя колко съм във форма..

Баце, основната група за Петрохан (123км, около 2000м денивелация) тръгва утре в 8,00ч. от Ал. Невски и има едно свободно место в колата. Ако си мераклия, капитан на отбора на пътуващите с колата е Ицо (червено-черен Скот), ше пътуваш с големи образи (ние с бате Любо шо дойдем откъм Искрец на ход). Тва е ситуацията към тоа момент, аз след 3 часа заминавам към района, за да осигурим хубаво време за утре. :bigeyes:
Аватар
DstupidBastarD

Мнениеот bokicha » Пет Окт 24, 2008 11:15 am

DstupidBastarD написа:Бацета.... и Беси Банова блес дъ уедър!!! Амин. :bowdown:

... :D
DstupidBastarD написа:аз след 3 часа заминавам към района, за да осигурим хубаво време за утре.

...и нека Беси бъде с теб... :bowdown:
Успех.
DstupidBastarD написа:капитан на отбора на пътуващите с колата е Ицо (червено-черен Скот),

.... :bowdown: ...
:D :beer:
@crib : търсиш синьо-зелен Рено Еспейс
Аватар
bokicha

ПредишнаСледваща

Назад към Други видове колоездене