bokichaa написа:Включ....
![]()
тия дни ще правя часовници предимно до родилното...бацета...
bokichaa написа:Включ....
![]()
тия дни ще правя часовници предимно до родилното...бацета...
sportacus написа:Днес малко се поразкъса групата за което може би дължим едно sorry на crib и stilo.![]()
Надявам се следващия път да си правим "часовника" без да наршаваме груповото каране.
marsa написа:Ако се питате кой е най- големия карък днес, може да спрете да се питате - не знам как съм си затегнал десния педал, но определено сега не съм способен да го сваля, напинях по секви начини, вече ключа превъртя достатъчно на брой пъти, за да стане един размер по- голем. Утре нема да има е-пич-но каране, щот съм тъпанар. Ще се ходи на сервиз.
Вече и един френски ключ даде фира, пъхнат в колче 300мм... не знам стария ми педал от кво е направен, но явно съм стегнал повечко
brumbar написа:Първо честито на Бойкича за наследника - много радости да носи.
Абе я кажете какво направихте на този часовник - успяхте ли да счупите бариерата от 80 км/часАз като преминавам отвъд тази бариера започвам да виждам светлината в тунела
stilo написа:Требе ти пръчка за по-убава стойка ли или за по-бързо каране. Че то с едното му подпиране не мое да се върнат стрелките на "часовника".
brumbar написа:обичам да си карам за кеф, а ако междувремено успея да бия и на състезание - кефа ще е още по-голям
Митко Ruse написа:Имам два вида пръчки в къщи.Едните са по 20лв. а другите 220лв. и нещо не съм решил изобщо дали да ги слагам.Поради ред причини.Продават се.Но не мислете, че с тези колелета дато карате сега и са ви удобни става да се сложат пръчки.Колелото трябва да е с два размера по-малко или най-добре със специална геометрия.Също трябва да караш сума ти километри в тази стоика за да се получи добро каране.Примерно моя Стилян си събра часовникарско колело и още от зимата тренира с него на ом треньора.Извода ми е че нещата никак не са прости.
Назад към Други видове колоездене
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 13 госта