sportacus написа:brumbar написа:обичам да си карам за кеф, а ако междувремено успея да бия и на състезание - кефа ще е още по-голям
Важно е душата да е пълна!
Абе, и златните медали са си важни!

sportacus написа:brumbar написа:обичам да си карам за кеф, а ако междувремено успея да бия и на състезание - кефа ще е още по-голям
Важно е душата да е пълна!
Grash написа:Бацета, за тая седмица някакви планове за каране имате ли? Аз събота ще съм на работа, но ще мога да си взема почивка някой ден през седмицата евентуално, само кажете кога да бъде
DstupidBastarD написа:Абе, и златните медали са си важни!
Баце, мога Петък (преди нощна - в най- добра кондиция съм), Събота (след нощна (сигурно ще пропусна, ти нали си на работа)), Неделя - свободен като птичка (ще има сериозно е-пич-но каране).Grash написа:четвъртък или петък... ако има навити да казват, също така да кажат и кой от двата дни им е по-удобен
Той май иска Четвъртък да ходи към Искрец. А ти нали единия ден трябва да си избереш от двата? Или можеш и двата? Викам Неделя да караме с теб задължително (или ако сме повече - още по- добре), пък за Четвъртък-Петък - както си изберешGrash написа:Аз мога и двата дена, мога и в неделя също да карам. Ако баце Т.К. може да ходи към вилата в петък, може направо така да го изиграем
Grash написа:Аз мога и двата дена, мога и в неделя също да карам. Ако баце Т.К. може да ходи към вилата в петък, може направо така да го изиграем
Баце, Петрохан звучи вълшебно, а още по- вълшебно ми звучи като си представя връщане през Върпец и към Своге, едно дефиле да му се нагледам на красотите ще ми дойде чудотворно. Не знам ти с каква нагласа си за разстояние, това мое предложение мисля, че идва към 180км от нашия край.Grash написа:Бацета аз реших у петъка да карам, евентуално Петрохан, или ако ми хрумне нещо друго. По всяка вероятност ще мога да карам и в неделя. Който има желание е добре дошъл да се включи, баце marsa ако имаш някакви други предложения за маршрут, споделяй
marsa написа:...П-с: Баце, кратък въпрос: какво правят каплите ти в пазара, с какво караш в момента?
Приема се, ще го мислим в движениеGrash написа:Аз предлагам като се качиме до Петрохан и да преценим как сме, ако и двамата сме ок нищо не пречи да се сурнеме надоле от другата страна и през дефиУето на връщане
Направо викам срещата да е в 8-9 часа(както ти е по-удобно) на бул. Европа и Околомръсното.
Конфърмд - влязох в ритъм със съня и няма да ми е проблем ставането. Прилагам снимка на мястото на събитието. По меденка за всеки дошълGrash написа:Значи утре ще се кара, посоката е Петрохан със евентуално продължение през Вършец - Миланово - Своге - София. Чакаме се в 8:00 на бул. Европа и Околовръстното в посока Ломско шосе. Всеки шосеис, който има желание да се включи е добре дошълЧакам потвърждение от баце marsa
Grash написа:Аз съм навит за неделя, ако не ми мине котка път, както е думата... Току що се прибирам от Бонсови поляни, бях със двама приятели и беше супер каръшко каране за дължината сиПърво на единия му падна веригата(и се заклещи зверски, чак се наложи да ползваме инструмент за сваляне на верига
), после на другия му се спука задната гума и за десерт и аз спуках гума... Накрая баце madsnake даже успя и да се пореже... няма да казвам на какво
sportacus написа:За неделя обмисляме с Росен да направим Мальовица-Бели Искър и ....... нещо в тоя район.
Не е 100% но ако има желаещи да споделят свойте намерения.
От Самоков->Мальовица->Бели Искър->Боровец->?????????????->Самоков ........ нещо такова
stilo написа:Мен ми е интересно това тръгване "до Самоков" и потегляне "от Самоков" как протича. Първото, второто на самоход или и двете?
bokichaa написа:...бих тръгнал към 8.00h, от Хладилника, където може да е едната явка,
а другата 8.45h в центъра Бистрица...и трета в 10h в Самоков на лукойла в посока Дупница...
Това е дневният ред, ако имаме кворум нека гласуването започне сега!
sportacus написа:stilo написа:Мен ми е интересно това тръгване "до Самоков" и потегляне "от Самоков" как протича. Първото, второто на самоход или и двете?
crib написа:Аз мисля да се присъединя, ама като гледам графика и плановете да се качи ярема с 30+км/ч, ше караме заедно само до околовръстното.
stilo написа: Аууу, звучи страшно за мен. Ще взема да отбия на Железница и да направя "двоен" кръг Панчарево, Бистрица, Железница, Кокаляне...
Назад към Други видове колоездене
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 21 госта