aspelozen написа:Моята си я взех от България,но не беше чисто нова,а на около година от дата на производство.Освен че я покарах преди да я платя,цената беше с пазарлък и накрая се оказа ,че за парите,които дадох не мога да си купя само италианските капли,които са и сложили/имам предвид същите капли нови в магазин/.Обаче не ти препоръчвам старо колело,освен ако не си съвсем сигурен за това,което взимаш.
aspelozen написа:чакай,че не се разбрахме за кое колело точно говориме.Аз карам Bianchi Mega PRO 2006,което се пада нещо като баткото на Via Nirone
Lyubo написа:...трябва да си взема отпуска от 3-4 дена и да дойда до София за да обикалям магазините.......
Grash написа:Lyubo написа:...трябва да си взема отпуска от 3-4 дена и да дойда до София за да обикалям магазините.......
С риск да те разочаровам, София си е в България, и както навсякъде, в нашата прекрасна страна, и тук няма един читав вело магазин, особенно що се отнася до шосейното колоездене
Разбирай, че максимум да видиш 2-3 модела на шосейки, от които няма бройки и размери.
aspelozen написа:Поради това,че производителите са стотици,а моделите хиляди вземи си това,което ти е най-насърце.Според мен тия ,които са в един и същи клас нямат много разлика.Вземай,което ти харесва и после му вземи душата.Успех!
Lyubo написа:Абе там е въпроса, че аз харесах много, но паричките са малко, та гледам за тези пари да взема оптималното
Neo_92 написа: Тука говорим за най - правилния и изгоден избор.
aspelozen написа:...Или може да избере някое със 105 ца и повече да не се занимава с нищо.По нагоре хич не му и трябва,освен ако не се чуди къде да си дава стотинките.
Назад към Други видове колоездене
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 5 госта