Alpina написа:Крайно интересно ми е, как се мести човек "за постоянно" в друг форум
Crimson написа:BluE_Magic написа:![]()
![]()
![]()
![]()
Да ви светна последните няколко години бг шосейно колоездене върви нагоре сега малко кризата прави проблеми ,но ще я преживеем не забравяйте че в Пловдив се строи колодрум
ЧудесноИ ново форумче си имате
Да не ви мислиме повече, чи нещо се бяхме рзтревожили да си призная.
kikon написа:Au revoir, amigo! Животът е c'est la vie, както се казва.
PtD написа:Не виждам за какво говориш. Цял подфорум има за шосейки: "Други видове колоездене". Било много байкърско. Ами във форум за планинско колоездене какво да е?
Ivan_NL написа:И защо форума да толкова специализиран - само МТБ?
Ivan_NL написа:Тук клубовете имат два сезона: края на февруари - начало ноември -> шосе и останалото време - МТБ.
Ozzie написа: Странно какво ли МТБ се практикува в страна, чиято най- висока точка е 322 метра над морското ниво?
Някой ще каже ХС. Е добре, ама то и един сериозен баир няма за изкачване, че да се изпоти човек.
Ivan_NL написа:И защо форума да толкова специализиран - само МТБ?
Ivan_NL написа:Явно има нещо много сбъркано в нас българитеКАкво значение има какво колело караш?
Е тогава да ги е.ем в сеирджиитеbikerider написа:Просто некои шосейни "бацета" обожават да се дрънкат с другите за сеир...![]()
marsa написа:...вместо да му се наслаждавате с усмивка...
Анелия написа: Когато има някакво каране аз сменям 2 топика, пускам събитие, пускам смс-и на всички регистрирани, пиша постове и във двата форума.
Alpina написа:madsnake, защо след като мислиш така, реши да вдигнеш тново темата, вместо да я оставиш да потъва![]()
did написа: Нека станат няколко хиляди, както тукашните потребители, пък ще видим дали ще се кефят на форум без правила, модератори и т.н.
did написа: Нека станат няколко хиляди, както тукашните потребители, пък ще видим дали ще се кефят на форум без правила, модератори и т.н.
PtD написа:did написа: Нека станат няколко хиляди, както тукашните потребители, пък ще видим дали ще се кефят на форум без правила, модератори и т.н.
Mисля, че засега няма защо да се опасяват от такова развитие на нещата.
did написа:Alpina написа:madsnake, защо след като мислиш така, реши да вдигнеш тново темата, вместо да я оставиш да потъва![]()
Ми така става. Виж само заглавието! Още като е пусната темата, тя си е провокативна отвсякъде и ДРАЗНИ. Пък после разни хора мрънкат тва-онова.
Alpina написа:В този раздел има такова нарушаване на правилата, което го няма дори в Бла-бла..
Абе тъпа история и вместо да има капка благодарност, че е отделено място където да си помагат, да се обсъждат и събират за мероприятия, покрай хора с достатъчно опит, който да им бъде полезен макар и бидейки планински колоездачи - те реват че били пренебрегвани...
И тази история е толкова абсурдна, че дори на мен (дето си вра носа навсякъде без да трябва) ми беше противно да напиша нещо повече от насмешката ми към автора на тази тема...
PtD написа:Всъщност авторът на темата май беше първият, който внесе негативизъм в термина "байкър".
brumbar написа:PtD написа:did написа: Нека станат няколко хиляди, както тукашните потребители, пък ще видим дали ще се кефят на форум без правила, модератори и т.н.
Mисля, че засега няма защо да се опасяват от такова развитие на нещата.
http://www.youtube.com/watch?v=5xPySbq1 ... re=related![]()
Интересно ми беше да пиша и чета във форума. Предполагам, че и с другите е било така. Мисля, че бацетата допринесоха поне малко за колоритната обстановка в този раздел и съм сигурен, че доста хора са научили интересни неща от нас и са следили дискусиите ни с усмивка.
Време е да си вземем довиждане.
С добри чувства![]()
Бръмбара
Ozzie написа:Ivan_NL написа:Тук клубовете имат два сезона: края на февруари - начало ноември -> шосе и останалото време - МТБ.
Странно какво ли МТБ се практикува в страна, чиято най- висока точка е 322 метра над морското ниво?
Някой ще каже ХС. Е добре, ама то и един сериозен баир няма за изкачване, че да се изпоти човек.
CR1 написа:Ами интересно като имаме толкова по-велико МТБ, защо ли стават таквиз работи...![]()
http://www.mtb-bg.com/index.php/events/ ... -news00797
Само да поясня че Белгия е една не по-малко плоска страна от Холандия
Назад към Други видове колоездене
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта