Организирани бревети.

Този форум е за обмен на информация, свързана с всички видове колоездене извън планинското и велосипеди, различни от маунтин байк - шосейни, пистови, градски, туристически, и т.н., и т.н. Той обаче не е предвиден за обсъждане на най-евтините масови велосипеди, предлагани в изобилие в България! Моля, не занимавайте аудиторията излишно с тях!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 900 / 900 / 10

Мнениеот DstupidBastarD » Пон Мар 23, 2009 7:15 pm

Randonneur написа:
rosty_sz написа:БРАВО на всички. :bowdown:
В този вятър 200 си е героизъм а 300 е направо подвиг.
Евала. :bowdown: :bowdown: :bowdown:
Ще чакаме снимките.

Представям снимките вместо разказ. Задължително е обаче да подчертая успешното завършване и на едно момиче, което за пръв път в живота си опита тази дистанция.
http://picasaweb.google.bg/lazar.v/2009Brevet200k213?feat=directlink

Много готини снимки, много калпаво време, не съжалявам, че пропуснахме. На 4-ти сме там, обаче, и нема да зимаме заложници. :stupid:
Аватар
DstupidBastarD

Рейтинг: 1932

Отговор

Мнениеот Митко Ruse » Пон Мар 23, 2009 7:57 pm

Хаха хаааа страстите се нажежават.Ади сега на 4 ти кво ли ще стане.
Митко Ruse

Рейтинг: 2000

Мнениеот brumbar » Вто Мар 24, 2009 6:46 pm

Ела и ще разбереш. Тъкмо ще вземеш твойто момче да ми помага срещу отбора на Тъпото, че съм сам и ще трябва да прилагам тактиката на снайпериста - да ги отстрелвам един по един, пък тъпото ще си го оставя за десерт :sniper:
Аватар
brumbar

Отговор

Мнениеот Митко Ruse » Вто Мар 24, 2009 7:14 pm

Недеи разчита много на нас.Ако доидем, ще сме трима, но насочвам спортната форма за август.В момента аз карам най-добре от нашия клуб освен нещо не се разболея.Сега Вие караите, ние ще караме на лято.Както се казва, всяко нещо с времето си и приоритетите.Пък все пак ще се хвърляме там, дето се раздават награди и в чужбина .Радвам се на новобранския Ви интусиазъм.Но все пак, ако си съвсем сам и вкараш подходяща оферта, ще видим какво може да се направи за теб.Може да извадим нещо от торбата с магиите и без това потренирахме специално техника със Стенли.
Митко Ruse

Мнениеот brumbar » Вто Мар 24, 2009 8:23 pm

Ще имам да ти връщам значи на някое от ветеранските състезания, нали ще ни пускат заедно. Апък от кога съм ти обещал да ти покажа папката с нотариалните актове, че нали имаш хубава дъщеря... :D
Аватар
brumbar

Мнениеот DstupidBastarD » Вто Мар 24, 2009 9:10 pm

brumbar написа:Ела и ще разбереш. Тъкмо ще вземеш твойто момче да ми помага срещу отбора на Тъпото, че съм сам и ще трябва да прилагам тактиката на снайпериста - да ги отстрелвам един по един, пък тъпото ще си го оставя за десерт :sniper:

Шо не земеш бате Чоко? Притесняваш се да не се отплесне по теа мадами ли?

:confused:
Аватар
DstupidBastarD

Мнениеот DstupidBastarD » Вто Мар 24, 2009 9:11 pm

[img]http://picasaweb.google.bg/lazar.v/2009Brevet200k213?feat=directlink#5316028293016744642теа%20мадами[/img]
Аватар
DstupidBastarD

Мнениеот DstupidBastarD » Вто Мар 24, 2009 9:11 pm

Аватар
DstupidBastarD

Мнениеот marsa » Вто Мар 24, 2009 9:15 pm

Изображение
Те ги мадамите бре.
Изображение
:rofl:
Кучетата си Изображение, колелото си Изображение.
Аватар
marsa

Мнениеот DstupidBastarD » Вто Мар 24, 2009 9:16 pm

Абе, аз картинката само мога да пусна, ма има некви тарикати, баце, дето пускат ... ааа, линковете беха тва, да! :crazy:
Аватар
DstupidBastarD

Мнениеот marsa » Вто Мар 24, 2009 9:28 pm

Кучетата си Изображение, колелото си Изображение.
Аватар
marsa

Мнениеот brumbar » Вто Мар 24, 2009 11:12 pm

Бате Чоко не можеш го съблазни с тез бели точки, дето сте ги заплюли за щъркели. На него му дай да изпапка Боко и ще е доволен.
Опасявам се, че може и да не дойде, че скоро не съм го виждал на колело.
Иначе, бате Чоко може и да не го пуснат на бревета, че преди 4-5 години като ходил да кара 300 км. към Бургас и обратно, си заплели кормилата с Джимито /подобен гигант като бате Чоко/ и като се изтърсили земята се разтресла, хората се уплашили, кравите вече не давали мляко и т.н. Абе изобщо имало много оплаквания от него...

Re:Marsa
Много ще му ходят тези патета на жълтия мамутски екип :)
Аватар
brumbar

Мнениеот bokicha » Вто Мар 24, 2009 11:56 pm

brumbar написа:
Re:Marsa
Много ще му ходят тези патета на жълтия мамутски екип :)

:D
...чеки да го видиш, 'кат ги развърти ще заприличат на мамути...
:beer:
Аватар
bokicha

Мнениеот DstupidBastarD » Сря Мар 25, 2009 9:58 am

Айнщайн още го е доказал, баце, като дигнем скоростта близо до светлинната и малките, жълти патета натежават като слонове. Тва е и научното доказателство, че съм по-бърз от бръмбъра, по-тежък съм. :^:
Аватар
DstupidBastarD

Мнениеот brumbar » Сря Мар 25, 2009 10:29 am

Чисто теоретично си прав баце, ама Айнщайн е и мой приятел и ми подшушна, че имаш пропуск в теорията и би требвало да съм по-бърз на баиро. Плюс това имам чорапки със слончета, така че при тази скорост те ще компенсират теглото на твоите патета и аз би трябвало да се изравнявам с твойта скорост. При достигане скоростта на светлината всичко е относително и само на теб да ти се струва, че си по-бърз от мене, апък де факто да е точно обратното :popcorn:
Аватар
brumbar

Отговор

Мнениеот Митко Ruse » Сря Мар 25, 2009 10:50 am

Използваш слабоста ми към теб/етническия ти произход/ пък и офертата си я бива.Само до ти кажа, че въпросната госпожица ходи до Лондон за да слуша лекция на Кирил Сакскуборг и нещо летвата се дига постоянно свързано с успешното следване в СУ и работа.Ади докато си хапваме пържоли вечерта преди карането ще се доуточним колко точно ще ти струва.Ако не си съвсем зле ще те направим 1-ви.
Митко Ruse

Мнениеот DstupidBastarD » Сря Мар 25, 2009 12:31 pm

Тц, тц, тц, тоа интернет направо уби романтиката, едно време договорките за мачове и сватби се правеха на четири очи, в банята и при пуснат душ, за да не се подслушва, сега сичко е публично! Информацьонни тенхологии, брейййй! :bigeyes:
Аватар
DstupidBastarD

Отговор

Мнениеот Митко Ruse » Сря Мар 25, 2009 1:58 pm

Бръмбарче, видя ли как се изложихме този път.Да ама като си помисля това не е ли част от играта.Затова го харесвам шосето.
Митко Ruse

Мнениеот DstupidBastarD » Пет Мар 27, 2009 10:59 am

Хахаха, не бех чел коментарите на снимките! Е, таа просто е класика:

Изображение

"Стоунхенд на българския преход". Еваларка, баце! :bowdown:
Аватар
DstupidBastarD

Отговор

Мнениеот Митко Ruse » Пет Мар 27, 2009 2:32 pm

Сетих се още да напиша, че е хубаво да се договориш с някои приятел д карате заедно и да си помагате/спукана гума, неразположение или нещо друго/ какво ли не може да му се случи на човек.Затова аз няма да се деля с моя квартален отбор каквото и да стане.
Митко Ruse

Мнениеот rosty_sz » Съб Мар 28, 2009 7:38 am

Познайте каква е прогнозата за 04.04. :idea:
ТОПЛО 13/14 ГРАДУСА :) ДЪЖД :crap: :bawling: :crap: :bawling: КОЙТО ЩЕ ЗАВАЛИ ОЩЕ НА 31.03 И СЕВЕРЕН ВЯТЪР, КОЙТО Е ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН КАКТО ВЕЧЕ СТАНА ДУМА.
rosty_sz

Рейтинг: 1380

Мнениеот DstupidBastarD » Съб Мар 28, 2009 8:25 am

rosty_sz написа:Познайте каква е прогнозата за 04.04. :idea:
ТОПЛО 13/14 ГРАДУСА :) ДЪЖД :crap: :bawling: :crap: :bawling: КОЙТО ЩЕ ЗАВАЛИ ОЩЕ НА 31.03 И СЕВЕРЕН ВЯТЪР, КОЙТО Е ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН КАКТО ВЕЧЕ СТАНА ДУМА.

В мойта прогноза (http://sinoptik.bg/?tid=20&oid=100&lid=100727079#d04.04.2009) го дават доста приятно, слаб ветрец, колко да не е без хич и облаци. Напълно приемливо. :^:
Аватар
DstupidBastarD

Мнениеот rosty_sz » Съб Мар 28, 2009 11:18 am

Ха дано твоята е по вярна. :) Иначе в краткосрочен план сайта от , който гледам е безупречен http://www.weather.com/outlook/travel/b ... dp=windsdp
rosty_sz

Мнениеот brumbar » Съб Мар 28, 2009 3:29 pm

Днеска направих 175 км. Много ме е яд, че не можах да ги закръгля на 180, но без да се оправдавам, пътя свърши точно пред гаражната ми врата. Виолет или "Теменужко" кокто е известен в партизанските среди, ме изпрати да 120 км. и след това се борих сам с вятъра. Е...си и вятъра, на спускането от Змеьово към Ст.Загора не можах да вдигна повече от 32 км/час. Сигурно съм много калпав... :bawling:
Аватар
brumbar

Мнениеот brumbar » Съб Мар 28, 2009 4:22 pm

Само да споделя - изгорял съм на лента и очила и сега поразително приличам на матрьошка :D . Това до някъде издава етническият ми произход, който е толкова голяма слабост на Митко...
Аватар
brumbar

Мнениеот rosty_sz » Нед Мар 29, 2009 6:29 pm

Въпреки падането вчера за което ще драсна в тема "падания", днес повъртях и част от маршрута ми съвпадна с маршрута за 04.04.
Да ви успокоя, Кортенското и Твърдишкото баирче са са си там и ни чакат :) Сега сериозно, на спускането от Кортенския баир трябва много да внимавате, защото пясъка дето са опесачавали в мразовитите дни си стои по пътя. Най-чисто е в средата на дясното платно , но едн дъжд би променил това така, че внимавайте МНОГО. Следващия капан дебне на следващото спускане след разклона за село Баня. По дължина на цялото спускане има зайнали доста, чисто нови ,с остри ръбове КАПЛОТРОШАЧКИ. На едно място са групирани така, че заемат цялото платно и трябват майсторски финтове. На татък има следи от некадърно изкърпване на пътя ама си е добре, до голямата изненада в района на Мъглиж. Една машина премахва горния слой на асфалта :bigeyes: :confused: :crap: Луда работа махнали са асфалт на поне 5 км и не полагат нов. Драснах на Лазар да провери какви са им намеренията и да реши от там ли ще минаваме или по алтернативен маршрут.
Ето малко инфо за формата ми ,не , че някой го интересува ама
Маршрут 148.8 км с два прехода през Средна Гора
Средна скорост 22.8 при положение , че бях сам и с насрещен вятър окло 50 км и почти без попътен
Време на каране 6 часа 33 мин общо време 6ч и 47мин
Среден пулс 138 максимален 167
Изгорени 5181kcal
Показателите не са нещо кой знае какво , но за мен са задоволителни като вземе предвид, че не бях барвал велосипеда 8 месеца и влизам във форма едва от 18 дена.
Не мога да разбера как да ви кача малко сники от днес, но сега ще ги метна някъде и ще дам линк.
А и забравих тея метеоролози да ги Е......А В СКАПАНИТЕ ЗАД......ЦИ.
От вчера за днес не могата да познаят. Не погледнах вчера в щатския сайт , а се доверих на прогнозата по БТВ. НИКАКВО СЛЪНЦЕ НЯМАШЕ, НИКАКВИ ТЕМПЕРАТУРИ НАД 14 ГРАДУСА НЯМАШЕ ,НА ВСИЧКО ОТ ГОРЕ МЕ ВАЛЯ И ДЪЖД В ПОСЛЕДНИТЕ ДЕСЕТИНА КИЛОМЕТРА. Бях се гиздосал с късо клинче и без гамаши, добре , че без ветровка по това време на годината не тръгвам.
rosty_sz

Мнениеот DstupidBastarD » Пон Мар 30, 2009 12:08 pm

rosty_sz написа:Въпреки падането вчера за което ще драсна в тема "падания", днес повъртях и част от маршрута ми съвпадна с маршрута за 04.04.
Да ви успокоя, Кортенското и Твърдишкото баирче са са си там и ни чакат :) Сега сериозно, на спускането от Кортенския баир трябва много да внимавате, защото пясъка дето са опесачавали в мразовитите дни си стои по пътя. Най-чисто е в средата на дясното платно , но едн дъжд би променил това така, че внимавайте МНОГО. Следващия капан дебне на следващото спускане след разклона за село Баня. По дължина на цялото спускане има зайнали доста, чисто нови ,с остри ръбове КАПЛОТРОШАЧКИ. На едно място са групирани така, че заемат цялото платно и трябват майсторски финтове. На татък има следи от некадърно изкърпване на пътя ама си е добре, до голямата изненада в района на Мъглиж. Една машина премахва горния слой на асфалта :bigeyes: :confused: :crap: Луда работа махнали са асфалт на поне 5 км и не полагат нов. Драснах на Лазар да провери какви са им намеренията и да реши от там ли ще минаваме или по алтернативен маршрут.
Ето малко инфо за формата ми ,не , че някой го интересува ама
Маршрут 148.8 км с два прехода през Средна Гора
Средна скорост 22.8 при положение , че бях сам и с насрещен вятър окло 50 км и почти без попътен
Време на каране 6 часа 33 мин общо време 6ч и 47мин
Среден пулс 138 максимален 167
Изгорени 5181kcal
Показателите не са нещо кой знае какво , но за мен са задоволителни като вземе предвид, че не бях барвал велосипеда 8 месеца и влизам във форма едва от 18 дена.
Не мога да разбера как да ви кача малко сники от днес, но сега ще ги метна някъде и ще дам линк.
А и забравих тея метеоролози да ги Е......А В СКАПАНИТЕ ЗАД......ЦИ.
От вчера за днес не могата да познаят. Не погледнах вчера в щатския сайт , а се доверих на прогнозата по БТВ. НИКАКВО СЛЪНЦЕ НЯМАШЕ, НИКАКВИ ТЕМПЕРАТУРИ НАД 14 ГРАДУСА НЯМАШЕ ,НА ВСИЧКО ОТ ГОРЕ МЕ ВАЛЯ И ДЪЖД В ПОСЛЕДНИТЕ ДЕСЕТИНА КИЛОМЕТРА. Бях се гиздосал с късо клинче и без гамаши, добре , че без ветровка по това време на годината не тръгвам.

Наистина ше е хубаво да не пукаме много гуми на разкопаното, ако има неква алтернатива, аз съм за нея. Деба и скапаните дупки! А и на метеороложките да им го тура! :^:
Аватар
DstupidBastarD

Отговор

Мнениеот Митко Ruse » Пон Мар 30, 2009 1:22 pm

Ще има промяна на маршрута.
Митко Ruse

Re: Организирани бревети.

Мнениеот rosty_sz » Чет Апр 02, 2009 7:52 pm

Къде се скрихте бе? Три дена темата бездейства. То голямо каране ,голямо захранване. Ще се чупи рекорда на маршрута явно. Успех на всички. Ще се видим на старта. Айййййййййййййййде
ТЪРСЯ ШИМАНСКА ПЛОЧА 39 ЗЪБА
rosty_sz

Re: Организирани бревети.

Мнениеот Grash » Чет Апр 02, 2009 8:40 pm

rosty_sz написа:Къде се скрихте бе? Три дена темата бездейства. То голямо каране ,голямо захранване. Ще се чупи рекорда на маршрута явно. Успех на всички. Ще се видим на старта. Айййййййййййййййде

Росен са зоби яко, просто не ми се мисли какво ще направи... асвалта ще изрине там направо... не рекорд, направо в Италия за жирото ще отиде звера :D
Изображение
Аватар
Grash

ПредишнаСледваща

Назад към Други видове колоездене