Въпреки падането вчера за което ще драсна в тема "падания", днес повъртях и част от маршрута ми съвпадна с маршрута за 04.04.
Да ви успокоя, Кортенското и Твърдишкото баирче са са си там и ни чакат

Сега сериозно, на спускането от Кортенския баир трябва много да внимавате, защото пясъка дето са опесачавали в мразовитите дни си стои по пътя. Най-чисто е в средата на дясното платно , но едн дъжд би променил това така, че внимавайте МНОГО. Следващия капан дебне на следващото спускане след разклона за село Баня. По дължина на цялото спускане има зайнали доста, чисто нови ,с остри ръбове КАПЛОТРОШАЧКИ. На едно място са групирани така, че заемат цялото платно и трябват майсторски финтове. На татък има следи от некадърно изкърпване на пътя ама си е добре, до голямата изненада в района на Мъглиж. Една машина премахва горния слой на асфалта

Луда работа махнали са асфалт на поне 5 км и не полагат нов. Драснах на Лазар да провери какви са им намеренията и да реши от там ли ще минаваме или по алтернативен маршрут.
Ето малко инфо за формата ми ,не , че някой го интересува ама
Маршрут 148.8 км с два прехода през Средна Гора
Средна скорост 22.8 при положение , че бях сам и с насрещен вятър окло 50 км и почти без попътен
Време на каране 6 часа 33 мин общо време 6ч и 47мин
Среден пулс 138 максимален 167
Изгорени 5181kcal
Показателите не са нещо кой знае какво , но за мен са задоволителни като вземе предвид, че не бях барвал велосипеда 8 месеца и влизам във форма едва от 18 дена.
Не мога да разбера как да ви кача малко сники от днес, но сега ще ги метна някъде и ще дам линк.
А и забравих тея метеоролози да ги Е......А В СКАПАНИТЕ ЗАД......ЦИ.
От вчера за днес не могата да познаят. Не погледнах вчера в щатския сайт , а се доверих на прогнозата по БТВ. НИКАКВО СЛЪНЦЕ НЯМАШЕ, НИКАКВИ ТЕМПЕРАТУРИ НАД 14 ГРАДУСА НЯМАШЕ ,НА ВСИЧКО ОТ ГОРЕ МЕ ВАЛЯ И ДЪЖД В ПОСЛЕДНИТЕ ДЕСЕТИНА КИЛОМЕТРА. Бях се гиздосал с късо клинче и без гамаши, добре , че без ветровка по това време на годината не тръгвам.