DstupidBastarD написа:Ако става дума за тоа изтребител тука ...
[
Grash написа:Да бе, верно и аз така трябва да направя, че и без това имам излишни 2 бона, що да не ги дам. Стига сте се излагали, човека ако може да даде 2 бона, надали щеше да гледа точно този модел. Аз лично бих препоръчал нещо като Drag Blade, Drag Master, които са съответно ~600лв и ~900лв, стига да има възможност... Роска, само да знаеш, че вилката на Ралито е алуминиеваИначе и моя Remerx е отнасял челни удари, без да се изкриви грам.
DstupidBastarD написа:Баце, вилката на Ралито гаранция е стоманена, Мерци й лепи магнит, за да ми го докаже, а и като я свалих да я носим на ремонт, тежеше колко щангата ми.
Олеомак написа:Предлаганият за велосипед от далечна Великобритания "Ралей Рънър" всъщност си се оказа нашенски "Крос" с чаркалаци, доставени от Тайван. Баш бравос - дет' се вика! Това обстоятелство заедно със сравнително постния му монтаж обясняват съвсем правдоподобно цената от 300 и кусур лева. Ха сега да вдигнем чаши по този повод!![]()
Grash написа:Олеомак написа:Предлаганият за велосипед от далечна Великобритания "Ралей Рънър" всъщност си се оказа нашенски "Крос" с чаркалаци, доставени от Тайван. Баш бравос - дет' се вика! Това обстоятелство заедно със сравнително постния му монтаж обясняват съвсем правдоподобно цената от 300 и кусур лева. Ха сега да вдигнем чаши по този повод!![]()
Не мога да повярвям... Ама ти сериозно ли?
Benicio написа:От тази тема се позамислих дали и аз да не си взема такъв.От доста време ми се иска да имам и една шосейка да я ползвам като си ходя на вилата например или разни екскурзийки и тъй като имам относително скъпичко МТБ не ми се дават много за шосейка която ще карам много по-рядко.Та въпроса ми е има ли някаква конкуренция (като цена)това защото единственото евтинко което знам е Блейд-а а той е поне два пъти по-скъп така,че не става.
notty написа:Здравейте, мисля да си купувам такова колело и се чудя колко всъщност тежи???
notty написа:Здравейте, мисля да си купувам такова колело и се чудя колко всъщност тежи???
Олеомак написа:Grash написа:Олеомак написа:Предлаганият за велосипед от далечна Великобритания "Ралей Рънър" всъщност си се оказа нашенски "Крос" с чаркалаци, доставени от Тайван. Баш бравос - дет' се вика! Това обстоятелство заедно със сравнително постния му монтаж обясняват съвсем правдоподобно цената от 300 и кусур лева. Ха сега да вдигнем чаши по този повод!![]()
Не мога да повярвям... Ама ти сериозно ли?
Съвсем сериозно, друже, съвсем ... Българският аналог на "Raleigh Runner" се нарича "Cross Peloton". Задминахме Европата барабар с цялата Велика Британия и компанията "Ралей" със 121-годишната й история, ей. Направо ми спря часовникът от гордост и удивление ...![]()
Любопитно дали производителите от "Drag" и "Sprint" прибягват до този трик? Например "Sprint Indianapolis" - шосеен велосипед, който изглежда съвсем прилично в общи линии, откъде ли ще да е копиран?![]()
Хайде, друже, пак наздравичката!
stuff_rider написа:Прав е човека крос ги правят тези колела
Назад към Други видове колоездене
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 13 госта