, колелото си
.DstupidBastarD написа:Ако става дума за тоа изтребител тука ...
[
Grash написа:Да бе, верно и аз така трябва да направя, че и без това имам излишни 2 бона, що да не ги дам. Стига сте се излагали, човека ако може да даде 2 бона, надали щеше да гледа точно този модел. Аз лично бих препоръчал нещо като Drag Blade, Drag Master, които са съответно ~600лв и ~900лв, стига да има възможност... Роска, само да знаеш, че вилката на Ралито е алуминиеваИначе и моя Remerx е отнасял челни удари, без да се изкриви грам.
DstupidBastarD написа:Баце, вилката на Ралито гаранция е стоманена, Мерци й лепи магнит, за да ми го докаже, а и като я свалих да я носим на ремонт, тежеше колко щангата ми.
Мнението ми за този велосипед се понижи адски много. Просто ако наистина са сложили стоманена вилка със такава геометрия, няма нищо чудно че се е изкривила лесно...Олеомак написа:Предлаганият за велосипед от далечна Великобритания "Ралей Рънър" всъщност си се оказа нашенски "Крос" с чаркалаци, доставени от Тайван. Баш бравос - дет' се вика! Това обстоятелство заедно със сравнително постния му монтаж обясняват съвсем правдоподобно цената от 300 и кусур лева. Ха сега да вдигнем чаши по този повод!![]()
Не мога да повярвям... Ама ти сериозно ли?Grash написа:Олеомак написа:Предлаганият за велосипед от далечна Великобритания "Ралей Рънър" всъщност си се оказа нашенски "Крос" с чаркалаци, доставени от Тайван. Баш бравос - дет' се вика! Това обстоятелство заедно със сравнително постния му монтаж обясняват съвсем правдоподобно цената от 300 и кусур лева. Ха сега да вдигнем чаши по този повод!![]()
Не мога да повярвям... Ама ти сериозно ли?
Benicio написа:От тази тема се позамислих дали и аз да не си взема такъв.От доста време ми се иска да имам и една шосейка да я ползвам като си ходя на вилата например или разни екскурзийки и тъй като имам относително скъпичко МТБ не ми се дават много за шосейка която ще карам много по-рядко.Та въпроса ми е има ли някаква конкуренция (като цена)това защото единственото евтинко което знам е Блейд-а а той е поне два пъти по-скъп така,че не става.
notty написа:Здравейте, мисля да си купувам такова колело и се чудя колко всъщност тежи???
notty написа:Здравейте, мисля да си купувам такова колело и се чудя колко всъщност тежи???
Олеомак написа:Grash написа:Олеомак написа:Предлаганият за велосипед от далечна Великобритания "Ралей Рънър" всъщност си се оказа нашенски "Крос" с чаркалаци, доставени от Тайван. Баш бравос - дет' се вика! Това обстоятелство заедно със сравнително постния му монтаж обясняват съвсем правдоподобно цената от 300 и кусур лева. Ха сега да вдигнем чаши по този повод!![]()
Не мога да повярвям... Ама ти сериозно ли?
Съвсем сериозно, друже, съвсем ... Българският аналог на "Raleigh Runner" се нарича "Cross Peloton". Задминахме Европата барабар с цялата Велика Британия и компанията "Ралей" със 121-годишната й история, ей. Направо ми спря часовникът от гордост и удивление ...![]()
Любопитно дали производителите от "Drag" и "Sprint" прибягват до този трик? Например "Sprint Indianapolis" - шосеен велосипед, който изглежда съвсем прилично в общи линии, откъде ли ще да е копиран?![]()
Хайде, друже, пак наздравичката!
stuff_rider написа:Прав е човека крос ги правят тези колела

Назад към Други видове колоездене
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 13 госта