от Manos » Пон Сеп 11, 2006 6:11 pm
Здравейте! Първо искам да кажа че съм новак в тази област и затова се нуждая от Вашите съвети. Решил съм да си купувам байк но поради факта че нямам опит незнам към какъв модел да се насоча. Доста четох и гледах и съм се спрял на няколко модела, най-вече на DRAG Freeborn. Мисля да карам предимно из града но имам и мерак за планината, не съм го правил досега тъй като старото ми колело беше пълен боклук и ме беше страх да не се претрепя някъде. Но сега нещата са различни. Проблема е че нямам достатъчно средства за добро колело, бюджета ми е някаде от порядака на 300-350лв, максимум 400. Все пак и не намирам за достатъчно оправдано да се дават повече пари тъй като не смятам да се занимавам толкова сериозно. Затова ви моля да ми дадете съвет първо за посочения модел на DRAG и второ - някакъв цялостен съвет за конкретен модел. Гледах из сайтовете на Спринт и Крос че имат доста добре изглеждащи модели, предимно Спринтовете от новата серия, но проблема е че незнам какви им са цените, а и плюса за Сприн е че съм от Пловдив и не ми представлява проблем да отида да си купя направо от завода. Надявам се да можете да ми помогнете и ви благодаря предварително!!!