Мнения за DRAG Freeborn и съвети за избор на байк

Този форум е заключен, тъй като на негово място бяха създадени няколкото продуктови форума по-горе.

Мнения за DRAG Freeborn и съвети за избор на байк

Мнениеот Manos » Пон Сеп 11, 2006 6:11 pm

Здравейте! Първо искам да кажа че съм новак в тази област и затова се нуждая от Вашите съвети. Решил съм да си купувам байк но поради факта че нямам опит незнам към какъв модел да се насоча. Доста четох и гледах и съм се спрял на няколко модела, най-вече на DRAG Freeborn. Мисля да карам предимно из града но имам и мерак за планината, не съм го правил досега тъй като старото ми колело беше пълен боклук и ме беше страх да не се претрепя някъде. Но сега нещата са различни. Проблема е че нямам достатъчно средства за добро колело, бюджета ми е някаде от порядака на 300-350лв, максимум 400. Все пак и не намирам за достатъчно оправдано да се дават повече пари тъй като не смятам да се занимавам толкова сериозно. Затова ви моля да ми дадете съвет първо за посочения модел на DRAG и второ - някакъв цялостен съвет за конкретен модел. Гледах из сайтовете на Спринт и Крос че имат доста добре изглеждащи модели, предимно Спринтовете от новата серия, но проблема е че незнам какви им са цените, а и плюса за Сприн е че съм от Пловдив и не ми представлява проблем да отида да си купя направо от завода. Надявам се да можете да ми помогнете и ви благодаря предварително!!!
Manos

Рейтинг: 1200

Мнениеот klmn » Пон Сеп 11, 2006 6:30 pm

Ми с тоя бюджет направо зимай един аполон или делта от завода,и ще ти останат парички за по-хубави лапа,кормило,обтегач..
и прочети ЧЗВ.
"пришалец"
Аватар
klmn

Рейтинг: 1692

Мнениеот URNEST » Пон Сеп 11, 2006 8:06 pm

[url=http://www.mtb-bg.com/forum/viewtopic.php?t=12556]Важна тема: Байк до 300-400лв. през 2006г.

[/url]
Аватар
URNEST

Рейтинг: 2000

Мнениеот Harka » Пон Сеп 11, 2006 8:13 pm

[quote="URNEST"]

[url=http://www.mtb-bg.com/forum/viewtopic.php?t=12556]Важна тема: Байк до 300-400лв. през 2006г.

[/url]
[/quote]

:thumbu:
Аватар
Harka

Рейтинг: 2000

Назад към ПРОДУКТ - КОНСУЛТ