RMX Jumbo или Mavic En 521

Въпроси, коментари и дискусии за велосипеди с ход на окачването 180 мм или повече, компоненти и екипировка за тях.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

RMX Jumbo или Mavic En 521

Мнениеот fTw » Вто Юли 20, 2010 8:00 pm

Здравеите . Дайте ми съвет коя шина да избера от горепосочените . Тегло не ме интересува искам само да е здрава и да не се криви лесно по камани , корени и тем подобни . :dontknow:
Знаете ли как е СПИН на сръбски? - УЗЗУ - Умрем да го заврем, заврем ли го умрем !
Аватар
fTw

Рейтинг: 1175

Re: RMX Jumbo или Mavic En 521

Мнениеот traqn » Вто Юли 20, 2010 8:13 pm

Определено RMX Jumbo. Карам такива на твърдак и тежа блозо 100 килца- не са мръднали (не съм от най-агресивните карачи, но не са оставени на мира). Също важен фактор е, че съм си ги плел сам :D (поне задната).

p.s Не съм карал мавика моля някой който е карал и двете да си искаже.
Аватар
traqn

Рейтинг: 1084

Мнениеот naso_downhiller » Вто Юли 20, 2010 8:24 pm

JUMBO !
Аватар
naso_downhiller

Рейтинг: 1155

Мнениеот msniki » Вто Юли 20, 2010 10:52 pm

Здравей!
Карал съм RMX jumbo около половин година.
Удрял съм брутални шини на камъни на стълби и на мнго други места.
Карах стил "аргарене" и даже не мръдна.
Това е много здрава шина за парите си !
Бих карал отново jumbo .
:beer:
Аватар
msniki

Рейтинг: 1407

Мнениеот fTw » Вто Юли 20, 2010 11:16 pm

Благодаря ви за мненията :beer: Jumbo-то ще е :beer:
Знаете ли как е СПИН на сръбски? - УЗЗУ - Умрем да го заврем, заврем ли го умрем !
Аватар
fTw

Мнениеот hitar_potar » Сря Юли 21, 2010 1:17 am

хммм... аз пък карам мавика... и отпред, и отзад. типичната АМ шина - лека, средно широка, побира 2.5 гуми, здрава е, красива е. карам я на ФР-байк с 215мм ход отзад и 180мм отпред, сещаш се какъв стил. тежа си 85 доволни килца. с ръка на сърце мога да заявя, че тия шини издържат на повече тормоз, отколкото АМ стила предполага. сопот, боровец, няколко пъти на чумерна, дропове по метър-метър и половина, някой път с приземяване на равно, какви ли не още аграрщини - единствено беше крива след сопот, но само защото тръгнах с ненатегнати спици. карам отзад с едностенна гума и не я помпя много-много, напоследък постоянно съм под 2 атмосфери, та редовно блъскам шината в бордюри, ръбове, стълби, и т.н., и т.н. - едно подбито няма все още, а вътрешната гума я гърмя ли, гърмя... :dontknow: смятам, че покупката на двете шини е една от най-добрите ми покупки и няма как да не съм по-доволен. и мисля да ги сменя нататък само защото така или иначе втория ми байк ще се нуждае от шини, пък няма смисъл да купувам нещо подобно - ще прехвърля мавиците на него, а за ФР-байка ще налазя някой от топ-моделите на марката, съвместим с UST стандарта за безкамерни гуми. иначе, ако не бяха тия ми планове, въобще нямаше и да погледна повече друг модел шина.
Make it idiot-proof, and someone will make a better idiot.
Аватар
hitar_potar

Рейтинг: 2000

Мнениеот fTw » Съб Юли 24, 2010 8:37 am

Взех си Jumbo-то . Админа ако иска да изтрие темата :agree: :beer:
Аватар
fTw

Назад към Продукти за спускане и фрийрайд