hitar_potar написа:TeDo_BaPHa написа:Да не говорим колко по-непретенциозни са срамските от шибанските дерейльори спрямо атмосферните условия.
айде стига бе, на втория байк кара шимано тиагра с късо рамо вече 6-7 години - точно 1 път е настройван (като го купих и монтирах), все още е с първото жило и първата броня, кара се във всякакви карантии,правени са доста глупости с колелото, включително и напъни в траял-глупостите, преди седмица се удари 1 автомивка на колелото и това му беше първото чистене от години (и това само защото дадох байка на 1 девойка да върти и тя го занесла). след всичко това дерайльора все още няма луфт, пружините са си все така обтегнати, и като цяло си цъка много добре сред скоростите, смея да твърдя, че си конкурира Сейнта ми по превключване. след всичко описано кое точно й е претенциозното на Тиаграта ми?
spirit написа:Аз сега 2ра тиагра сменям и изобщо не съм доволен от пружината .И на 2те тиагри се отпусна доста бързо.Новия го чакам да доиде до няколко дни - Светец реколта 2010 късно рамо.
ontopic
Имам едно каране с срам х0 и много силно впечатление ми направи как сменя скоростите - останах много доволен .За здравина немога да кажа нищо.
spirit написа:Аз сега 2ра тиагра сменям и изобщо не съм доволен от пружината .И на 2те тиагри се отпусна доста бързо.Новия го чакам да доиде до няколко дни - Светец реколта 2010 късно рамо.
did написа:spirit написа:Аз сега 2ра тиагра сменям и изобщо не съм доволен от пружината .И на 2те тиагри се отпусна доста бързо.Новия го чакам да доиде до няколко дни - Светец реколта 2010 късно рамо.
Ми... продължавай да караш шосейни компоненти в планината и после плюй фирмата, която ги е произвела, пък ти не си прочел даже етикетчето.
Сравняваш X0 с Тиагра? А защо не с XTR?
Минусчето ти е от мен.
Назад към Продукти за спускане и фрийрайд
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 20 госта