Колело с твърда рамка за начинаещ

Въпроси, коментари и дискусии за велосипеди с ход на окачването 180 мм или повече, компоненти и екипировка за тях.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Re: Колело с твърда рамка за начинаещ

Мнениеот mi6o0o » Пет Окт 14, 2011 11:02 pm

Frozen написа:А ? Леко , меко , и удобно колело за 400 лева ? Къде си го виждал това :dontknow:

не колело рамка за около 400лв дали има питам и ако има да ми предложите :crazy:
mi6o0o

Рейтинг: 1129

Мнениеот Alex Madman » Пет Окт 14, 2011 11:21 pm

mi6o0o написа:не колело рамка за около 400лв дали има питам и ако има да ми предложите :crazy:

bocky написа:След 2 секунди търсене в пазара намерих цък и цък. Ако се поразровиш може да намериш нещо по-добро. :peace:

:idea:
Принципно евтина мека рамка втора ръка, ще е някоя по- стара, така че трябва да внимаваш. Аз лично търкалям почти 10 годишна мекица и съм адски доволен. Въпреки това е добре да имаш едно наум и е хубаво да се оглеждаш за износени резби, малки пукнатинки и ей такива на пръв поглед дребни работи, защото можеш да се вкараш в голям филм, особено ако става въпрос за нещо по окачването. Според мен стара мека рамка, е по- добър вариант от нова твърда, но това вече е въпрос на личен избор. :)
Fanatico написа:Егати тъпото колело, тема и автор.

Другия проект
Аватар
Alex Madman

Рейтинг: 1495

Мнениеот mi6o0o » Пон Окт 24, 2011 11:04 am

Frozen написа:
mi6o0o написа:
bocky написа:@mi6o0o нямах предвид точно твоето мнение...
Като цяло в темата няма нищо смислено. Особено изцепките от сорта на
kriisoo написа:...моя твърдак е що годе добре и е горе долу 1500 и е на базата на climber...

Ами пич мога да ти кажа, че много си се пр**бал. За още 100-200 лв(ако не и за колкова) може да си намериш доста прилична мекица като за начинаещ(даже и за по-напреднал). Първото по-сериозно колело което зглобих беше Dragomir Diesel и ми излезе 1600. Според мен можеш да си изкараш много по-добре с това, отколкото с който и да е climber, който ще се използва за спускане. Даже в момента има много по-добри оферти от Diesel-а който аз имах и то на по-добри цени.

@All и все пак не разбрахте, че едни от малкото твърди рамки, които стават за спускане са NS Bitch, Duncon Cocker, NS Surge, On-One Inbred 456 Summer Season, Duncon Pitbull ...

:offtopic: аха ясно и аз се извинямам за острото мнение
on topic а bocky можеш ли да ми предложиш някоя по лека и удобна мекица за около 400лв :dontknow:

А ? Леко , меко , и удобно колело за 400 лева ? Къде си го виждал това :dontknow:

ами хора за мекица начален клас мисля рам дх да си взема доста хора го хвалят като за начален дх а впрочем някой може ли да ми каже колко кг излиза рам дх-а сглобен ?
mi6o0o

Рейтинг: 1129

Мнениеот crossenduro2 » Пон Окт 24, 2011 12:41 pm

Зависи от частите, но около 20 кг :beer:
Изображение
crossenduro2

Рейтинг: 1225

Мнениеот AiR » Пон Окт 24, 2011 5:54 pm

Зависи от къде си копуваш частите. Ако са от България, много зор, иначе за 1200 лева си има чисто ново твърдаче, с гаранция, DJ1 2011 и общо взето префектна машина за кеф.
http://www.yt-industries.com/ - Просто много им се кефя на тея! :agree:
Аватар
AiR

Рейтинг: 1315

Предишна

Назад към Продукти за спускане и фрийрайд