Frozen написа:А ? Леко , меко , и удобно колело за 400 лева ? Къде си го виждал това
не колело рамка за около 400лв дали има питам и ако има да ми предложите
Frozen написа:А ? Леко , меко , и удобно колело за 400 лева ? Къде си го виждал това
mi6o0o написа:не колело рамка за около 400лв дали има питам и ако има да ми предложите

Frozen написа:mi6o0o написа:bocky написа:@mi6o0o нямах предвид точно твоето мнение...
Като цяло в темата няма нищо смислено. Особено изцепките от сорта наkriisoo написа:...моя твърдак е що годе добре и е горе долу 1500 и е на базата на climber...
Ами пич мога да ти кажа, че много си се пр**бал. За още 100-200 лв(ако не и за колкова) може да си намериш доста прилична мекица като за начинаещ(даже и за по-напреднал). Първото по-сериозно колело което зглобих беше Dragomir Diesel и ми излезе 1600. Според мен можеш да си изкараш много по-добре с това, отколкото с който и да е climber, който ще се използва за спускане. Даже в момента има много по-добри оферти от Diesel-а който аз имах и то на по-добри цени.
@All и все пак не разбрахте, че едни от малкото твърди рамки, които стават за спускане са NS Bitch, Duncon Cocker, NS Surge, On-One Inbred 456 Summer Season, Duncon Pitbull ...
аха ясно и аз се извинямам за острото мнение
on topic а bocky можеш ли да ми предложиш някоя по лека и удобна мекица за около 400лв
А ? Леко , меко , и удобно колело за 400 лева ? Къде си го виждал това
Назад към Продукти за спускане и фрийрайд
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 17 госта