webster1102 написа:Здравейте,
Четох,че горе-посочената комбинация е много добра,но не съм наясно с някой неща,а те са:каква твърдост на грайфера да избера и размер.Ще се карат на твърдак.Също съм и отворен за други предложения от гуми,като мога да отделя максимум 70 лева(за чифт).Благодаря предварително.
r0bz0mbie написа:А защо повече от 2.35 няма смисъл?
CTaHu написа:... дебелината на гумите ще е 2.35. За твърдак и без т'ва повече е безсмислено. ...
Fanatico написа:CTaHu написа:... дебелината на гумите ще е 2.35. За твърдак и без т'ва повече е безсмислено. ...
Простолюдието моли за разяснение.
Мерси предварително.
П.П. При новите цени на гумите, дори за 70лв трудно ще се вмести с комбинацията DHF 42a 2.35 и HR 60a 2.35.
webster1102 написа:Значи,
Мисля така да направя:
DHF 42a 2.35 -отпред
High Roller 60a 2.35 - отзад.
Мисля,че това е най-доброто решение за мен?
Fanatico написа:CTaHu написа:... дебелината на гумите ще е 2.35. За твърдак и без т'ва повече е безсмислено. ...
Простолюдието моли за разяснение.
Мерси предварително.
Edit: Визирам За твърдак и без т'ва повече е безсмислено., като става дума за 2.35. Моля за разяснение на това. Цените са ясни.
мен не би ме удовлетворил, защото не смятам, че отговорът има нещо общо с въпроса. Затова реших и аз да попитам.r0bz0mbie написа:А защо повече от 2.35 няма смисъл?
EccentricMOTION написа:Колко е точното тегло на Minion DHF 2.35 42a/двуслоен, еднослоен/?
-Колко е точното тегло на High roller 2.35 60a/двуслоен, еднослоен/?
-Има ли смисъл от еднослойните модели? Пукат ли се лесно?
Назад към Продукти за спускане и фрийрайд
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 8 госта