Вилката е Boxxer 2009 Word Cup.От клипчето ще разберете , но на кратко да обясня , на 10-15-тата секунда това тракане е при начален ход на вилката , когато влезе повече от около 1-2 см не се чува, всъщност се чува когато излезе цялата , а другото от минута нататък е когато пусна предницата , стъпал съм на педала , за да се опъне веригата и да не трака във водача , така че се чува само това тракане , за което говоря , и то не мисля че е свързано с първия проблем с началния ход.Не е и от маркучите , връзвах ги как ли не един за друг , за да не тракат във вилката / рамката . Тракането се чува от предницата на колелото. Третото оплакване е , че когато се приземя на равно ( най-често от дроп ) се чува пак това пукане по някога , може би техниката ми куца(преди карах С1 с дуро и пак така се чуваше , мислех че е от дурото , но сега ново колело и пак... като се приземя и дръннн, звъннн,да не казвам пляс.. и аз не знам , но е много дразнещо

),или има нещо което трябва да се оправи , ето клипа
http://vbox7.com/play:48dce0dc7bП.С. колкото и да я мачкам, блъскам и т.н. вилката не прави повече от 170 мм ход. Всъщност доста лесно влиза 170 мм , но повече не може , а е 203мм
Купена е от deluxdh който каза , че компресията не работи , след като я извадих , огледах и монтирах проработи , но трябваше да си правя сам капачка за гейта , защото така и не си я получих (ако някой има излишна да пише ЛС ). Преди да я отворя беше пак много мека , но нямам спомен да е правила повече от 170 мм ход