Morpher написа:Никът подсказва, че си мъжко, обаче като гледам ъгъла на седалката ти - няма да е за дълго!

DRAGONBORN написа: ..оптигач срам СХ4.. гуми едната е кунда 2.50 ..
mtb-ludaka написа:На вилката не виждам какво и е след като тя е за този стил каране + това е със сменени пружини,кормилото обмислям да го сменя с едно 710мм а на задната спирачка ако ми кажеш какво и има?? Promax не виждам нещо лошо в модела? Уточнявайте к'во имате в предвид за частите, защото така на какво основание да ги сменям?Иначе за тези които гледат да подиграват... Що не дадете по една снимка на вашите колела бе?
![]()
ще има да се смееме тука на Клаймбъри и Ц1-ци
![]()
![]()
И бюджетът ми е ограничен иначе ми е пределно ясно какво ще е колелото.. не съм от днеска в спорта
И ви питам за колелото като цяло какво да му се смени ако има нещо да се дооправи и т.н...
LogicaL написа:Виж сега , Промакс са най-куците дискови спирачки , нямат никаква спирачна сила , прегряват адски бързо и се чупат лесно.
Вилката по-добре да я дадеш за желязо , тежка е , няма настройки , работата и е трагична ..
2.1 предна гума на колело за спускане няма как да стане + късо кормило = на никакъв контрол над байка .
Рамката също не е за този стил .. всъщност тя не е за никой стил както повечето евтини FullSusp. рамки ..
mtb-ludaka написа:Да ти изясня не тежи 4килограма иначе спирачката да има много по хубави но тази изобщо не е лоша предната гума ок а на Scott Charger 2.5 какво му е?
mtb-ludaka написа:Да ти изясня не тежи 4килограма иначе спирачката да има много по хубави но тази изобщо не е лоша предната гума ок а на Scott Charger 2.5 какво му е?

DRAGONBORN написа: ..оптигач срам СХ4.. гуми едната е кунда 2.50 ..
mtb-ludaka написа:Вслушвам се в съветите ви за тази рамка има много писаноДа започнем вилката не тези 4.35 защото съм с сменени ботуши и пружини вече ще ви излъжа колко тежи в момента но е по лека...
Рамката незнам защо пък реши че не е за този стил каране![]()
![]()
И не ви губя времето защото ако бяхте толкова заети нямаше да можете да пишете..![]()
Другото което е промакс си е промакс нито ги хваля но защитавам работата им защото вие изкарахте че по-добре да си с в-брейк... а до колкото темата КАЗАНО Е че рамката и вилката са това... исках вашите мнения примерно за кормилото за скорости и за тем подобни неща не основните и пак казвам БЮДЖЕТЪТ ми е ограничен затова съм с тези части и тази рамка това незначи че никога няма да има ъпдейти по него ЗНАМ какво колело да си взема всеки с пари знае ама като ги нямаш е по-трудно нали така?и НИ НАЙ-МАЛКО пък на тиогата не виждам какво и е след като тази гума 2.10 не е като 1.95 и всъщо така на нея излишно си има написано едно с големи букви DH!! + че и за нея има писано...
![]()
мерси на всички за отзивите макар и не точно такива каквито ми трябват защото това е все едно да кажеш на някои с бмв смени си купето с такова от мерцедес
![]()
![]()
Поздрави на всички чакам ОЩЕ отзиви в посоката в която вече 2-ри път ви насочвамАко всичко ми беше да оплюете колелото всички колела си имат слаби места
Айде поздрави![]()
, колелото си
.mtb-ludaka написа:PTD не разбрах тъп ли си или на тъп се правиш ама се тая
mtb-ludaka написа: под начален клас са компонентите тука вие всичките сте най-големите професионалисти при вас с добро неможеш да се разбереш...
mtb-ludaka написа:и затова пишете в Форума вместо да сте в някой сервиз на Scott
mtb-ludaka написа:PTD не разбрах тъп ли си или на тъп се правиш ама се тая под начален клас са компонентите тука вие всичките сте най-големите професионалисти при вас с добро неможеш да се разбереш... елате на оглед и на място да си говориме... още повече тук се правете на тарикати не зад компютъра слагам край на темата защото сте най-разбиращите и затова пишете в Форума вместо да сте в някой сервиз на Scott или други по известни на работа![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Администратора да трие темата!
mtb-ludaka написа:PTD не разбрах тъп ли си или на тъп се правиш ама се тая под начален клас са компонентите тука вие всичките сте най-големите професионалисти при вас с добро неможеш да се разбереш... елате на оглед и на място да си говориме... още повече тук се правете на тарикати не зад компютъра слагам край на темата защото сте най-разбиращите и затова пишете в Форума вместо да сте в някой сервиз на Scott или други по известни на работа![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Администратора да трие темата!
Fanatico написа:Егати тъпото колело, тема и автор.

, но преди месец и аз бях на твоето дередже... nikeca написа:.И ЗА ВСИЧКИ СЪС СКЪПИ БАЙКОВЕ НЕ Е ВАЖЕН БАЙКА ЧАК ТОЛКОВА МНОГО,А ЗАДКОРМИЛНОТО УСТРОЙСТВО.
letqshtiqholandec написа:мен , например , дори и с ефтиния ми стар баик Cross T-Rex няма да ме хванете , ако тръгнем на доло!
Назад към Продукти за спускане и фрийрайд
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 10 госта