и щяло да има подбрения...Или първоначално мнението е било изцяло рекламно или сега опита показва промяна в мнението... Ако е първото - valio33 написа:сам кара Николай, които са най-добрите рамки на света.

ninjea написа:Според мен ако скот кажат на който и да е състезател на Драг "даваме ти 1000 евро на състезание само за да караш гамблер" изведнъж гемблера ще е по-яка рамка
Shady™ написа:Религиозната ми ориентация е Specialized... Не за руго ами мога да изброя доста плюсове. А за Скот - карал съм Хай-Октейн и в много теми съм споменавал че не ми харесва колко е линеен но ме кефи колко е здрав.. А за сегашната дилема - Аз бях пред Гемблър или биг Хит и си взех Биг хит, а не Гемблър .. още повече пък Блек Хоук...![]()
Така че религиозно си ме объркалИначе съм съгласен за позицията ти. Няма верен отговор на въпроса, по скоро е кой е по правилен в ДАДЕН случай... Аз напирмер ако търесех малко по-различни неща от това сега - щях да купя гемблъра, а не биг хит-а.. Обаче аз знам какво търся..ама има някои които някой друг искат да им каже какво да търсят, а те са с различно виждане и ...
![]()
Joker_Here написа:Аз ако бях на мястото на пича който се чуди кое от двете.. Нито една от двете рамки щях да вземаЗа тези пари могат да се намерят други по-добри(според мен) рамки
![]()
Естествено че,като примерно Драгомир ти стане спонсор ЕДНО от задълженията ти,е да казваш на всички че драгомир са най-хубавите байкове и прочие.. ТОВА СЪМ ГО ЧЕЛ В САЙТА НА НОРКО!! Там ясно пише,че ако те спонсорират ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да твърдиш,че Норко са най-добрите байкове и т.н. ...
Joker_Here написа:Аз ако бях на мястото на пича който се чуди кое от двете.. Нито една от двете рамки щях да вземаЗа тези пари могат да се намерят други по-добри(според мен) рамки
![]()
Естествено че,като примерно Драгомир ти стане спонсор ЕДНО от задълженията ти,е да казваш на всички че драгомир са най-хубавите байкове и прочие.. ТОВА СЪМ ГО ЧЕЛ В САЙТА НА НОРКО!! Там ясно пише,че ако те спонсорират ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да твърдиш,че Норко са най-добрите байкове и т.н. ...
Shady™ написа:*DTD Само ми е интересно онова крайно изказване за Scott-а - кога е карал и колко време е карал Gambler Росен ?! Аз лично не съм го виждал/чувал да кара Гемблър. МОЖЕ да се е качвал или да е натискал Гемблър ама... Едва ли е карал 1-2 месеца такъв... Ще вземе да се окаже че е по-добър и от Трек-а накрая![]()
![]()
![]()
Както и да е
did написа:Защо не погледнете времената и класирането на хората, които доскоро караха този велосипед на състезания?
did написа:Не сте добре.
Искате мнение за една рамка. Знаете, че са я карали само Росен и компания и няколко други, които не пишат тук. Росен и компания си пишат мнението. Това обаче не важало, щото той бил спонсориран, каквото и да значи това. Ми като не им искате мнението, защо питате?
Защо не погледнете времената и класирането на хората, които доскоро караха този велосипед на състезания?

VOVA написа:Карам BLACK HAWK от доста време, рамката ми харесва.Карал съм и gambler на мой приятели за дълъг период от време.И двете рамки са хубави и двете си имат плюсове и минуси.Жалко, че сме в такъв форум в който се гледа религията и всеки хвали своето, което донякъде е нормално, но все пак си мисля че тук сме да си помагаме един на друг и да обменяме опит и знания, а не да влизаме в пререкания да се караме и т.н.Мисля, че купувача сам може да реши какво да вземе, но ако бях на негово място не бих използвал този форум за съвет,защото тук не виждам някой да помага на момчето, всеки храни другия и не видях едно полезно мнение, което би помогнало на момчето за своя избор.
caspar написа:Black Hawk, не се занимавай с тия боклуци скот!
Назад към Продукти за спускане и фрийрайд
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 7 госта