forgetit написа: А и защо твърдак?
hrisko написа:forgetit написа: А и защо твърдак?
защото с бюджет от 1000 лв. не може да си купи качествена мекица за спускане пък било то и втора ръка , има много изписано по този въпрос във форума
Rider-BG-DH написа:ПОмош ?
Здравей те предварително се извинявам за правописните грешки бързам.
Какво колело да си взема за сега съм се спрял на Drag C1 PRO 2013 ще карам Down Hill знам, че това колело не е за това а е за Durt Jump, но е здрав твърдак. Каква вилка да и сложа ? Колко Вход мога да и сложа чувал съм за нещо от сорта на 130 мм 150мм максимално. Не искам да и сложа някоя голяма като 170 180 да ме е страх да се движа и да учаквам всеки мумент да се счупи. Ще Карам основно DH и тук там да сачам по 1 метър макс но дали ще издържи рамката за парите си е здрава. Карам Екстремно и много обичам да скачам. Мисля да и сложа курмило 80мм или 75мм и хидавлики ако та искам мнението ви искам твърдак за Спускане и скоципомагайте до 200 лв рамка. До сега карам Interbike Ritmo 24inch но съм му направил малат кунинг сложил съм му кормило 60мм и вилка 110мм трърдак е тежи неповече от 8 кг цялото колело от аломини е но ми е малко 50 кг съм и съм 170 чакам мнения за рамка и вилка.
П.С. Крам Ц1-то на приятел и скачам от 80 см с него без грешка.
Rider-BG-DH написа:Мерси искам да питаам за някоя др рамка ?
Но да е твърдак неми пробутвайте мекици вече мисля че несъм начинаеш над 50 пъти съм се спускал с колелото ми само с 1 поражение.. Искам рамка на която мога да сложа 150 170 мм вилка ида исдържа и да я вкарвам на макс на един фр е със 160 и си я вкарва до краи предложете рамка за ДХ и малко скоци
Назад към Продукти за спускане и фрийрайд
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта