Според мен щом си отделил 800 може да се наложи да заделиш още малко ,защото все пак дори и да ти е прохождащ велосипед ще е добре да е боен!
1 - рамката е абсолютен шит ,на времето и аз замалко да се излъжа с подобна ,дори може и същата да е била
щом държиш да е леко c1 ,но според зависи е каква вилка ще сложиш.А нещо което все пак би ти свършило работа за дълга експлоатация dartmoor hornet (дори и phantom) независимо коя година пак ще е по здрава от този апогей.Други алтернативи според мен са dmr и NS bitch ,но е в ценови диапазон 300-400лева (според зависи).
2 - тази вилка доколкото прочетох е не изправна и ще се наложи смяна/ремонт
Щом казваш лек дх защо ти е този ход

в комбинация с тези рамки не че няма и сполучливи ,ама до кога ...
Другото е че за тези пари само половината ще отидат за по-читава вилка.А е хубаво да обърнеш внимание на задвижването и спирачките.
Друго ,че щом искаш нещо леко защо тези боксери забога? вземи нещо 140-160 и ще заспи.
3 - За спирачките ,ако тежиш към 40-50 кила смятам ,че ще вършат работа .Аз лично пък и съм чела доста отзиви за шмано ,лесна поддръжка и определено имат спирачна сила друг е въпроса ,че нямам преки наблюдения от тректо освен от форума.
4 - Лапата е хубава ,но според мен може да намериш по-добро решение ,като купиш 2ра ръка и с това заделиш някой лев за спирачките и задвижването. Алтернатива е труватив хъсевелт аз карам с такава и е доста здрава поне за сега
5 - Такова нещо като преден дерайльор не ти е нужно ,предполагам ще си с 1 плоча а не 2-3 ,защото не ти е нужно.За тази цел ако искаш да минеш тънко водач prowheel и всичко е ток .. донякъде
6 - От тази страна на шимано аз съм супер не доволна имах ужастни проблеми със същия дерайльор ,но от както смених с ниския клас на срам x3 нямам проблем
7 - За кормилото нямам преки впечатления ще оставя друг да допълни по - обстойно ,а аз веднага бих ти предложила fireeye или kore
Смятам че изпускаш доста неща като едно от най важните и то е средното движение.Тук ще кажа ,че аз жестоко сбърках и затова сега си патя с това което си сглобих и по-точно ,че не отделих никакви пари за средно курбели оптегач и верига и определено въртенето е малко кофти,но пък за това отделих за страхотни спирачки и не съжалявам изобщо.
Друго шини главини спици ако ще се мяташ по-добре недей да минаваш тънко ,съвета ми е да изчакаш за другия сезон ,защото след 2-3 месеца във форума ще почнат да валят оферти и съответно ще намериш нещо качествено за по малко пари.
Извода от всичко е или намери някое цяло колело ц1 ,колкото да проходиш.Или просто събери още малко ,чети ,рови ,наблюдавай и следи за оферти.
viewtopic.php?f=30&t=175551 и все пак да натретя чети форума ще се ориентираш най-добре какво да купиш.