Въпрос за чашки

Въпроси, коментари и дискусии за велосипеди с ход на окачването 180 мм или повече, компоненти и екипировка за тях.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Въпрос за чашки

Мнениеот mach1_mad » Пет Авг 15, 2008 9:38 pm

здравейте. ще се сдобивам /най-накрая/ с що годе свястна предница /марзок супер т рцв/ а чашките на рамката ми са някакво ВП от 12лв :) , та въпроса ми е :
кажете ми едни хубави чашки който да сложа на бомбе '07.

*знам че никой не я харесва тази рамка, даже и аз самия :), но след множеството подсилки и липсата на сериозни пари за сериозна рамка ..... това ще е.

благодаря.
бъди МЪЖ .... цъкни ми минус :popcorn:
Аватар
mach1_mad

Рейтинг: 1200

Мнениеот biker-kj » Пет Авг 15, 2008 10:56 pm

http://www.sprintmaxcom.com/e-shop/inde ... uct_cat=89

Препоръчвам ти FSA Orbit XLII или FSA Sky Pilot!(не са върха на следоледа ,но са наистина добри чашки!
Сподели какъв е бюджета ти!(също и в другата ти тема за спирачка)

ПС.До скоро в Спринта имаше и ФСА да Пиг ДХ ПРО съветвам те да звъннеш бяха само 60лв!
Аватар
biker-kj

Рейтинг: 1941

.....

Мнениеот mach1_mad » Съб Авг 16, 2008 12:56 pm

да не е повече от 100-тина лв ...... рярно че не се сменят редовно но все пак .... . въпроса ми е малко ... "подвеждащ" . предния път когато си купувах чашки, в дими-байк/русе/ ми казаха че не мога да сложахубави чашки на бомбето и ..... въпроса ми май трябваше да е "какви чашки мога да сложа на бомба" , но така с този ми се отговаря на 2 въпроса едновременно :). ако си сигурен че мога да ги набия на челото на бамбата ..... много ще съм ти благодарен за съвета. поздрави
Аватар
mach1_mad

Re: .....

Мнениеот bodo » Съб Авг 16, 2008 2:16 pm

mach1_mad написа:да не е повече от 100-тина лв ...... рярно че не се сменят редовно но все пак .... . въпроса ми е малко ... "подвеждащ" . предния път когато си купувах чашки, в дими-байк/русе/ ми казаха че не мога да сложахубави чашки на бомбето и ..... въпроса ми май трябваше да е "какви чашки мога да сложа на бомба" , но така с този ми се отговаря на 2 въпроса едновременно :). ако си сигурен че мога да ги набия на челото на бамбата ..... много ще съм ти благодарен за съвета. поздрави
Ето ги троите чашки http://screambikes.eu/product_info.php? ... ts_id=1566
Аватар
bodo

Рейтинг: 1995

.....

Мнениеот mach1_mad » Съб Авг 16, 2008 3:23 pm

аз малко ще подходя .... все едно съм тръгнал да пазарувам зеленчуци, но най добре ми изглеждат FSA Orbit XLII , а и цената е супер така че БЛАГОДАРЯ за коментарите.
Аватар
mach1_mad

Мнениеот bikerider » Съб Авг 16, 2008 4:28 pm

Pig или Pig DH Pro са перфектни чашки за цената си. Редно е с толкова голяма вилка да помислиш и за рамката си...
Do or do not. There is no try...
Аватар
bikerider

Рейтинг: 2000

Мнениеот bodo » Съб Авг 16, 2008 4:51 pm

mach1_mad написа:аз малко ще подходя .... все едно съм тръгнал да пазарувам зеленчуци, но най добре ми изглеждат FSA Orbit XLII , а и цената е супер така че БЛАГОДАРЯ за коментарите.
Orbit няма да влязат в челото на Бомбата - по-широки са с 4мм. Подозирам, че същото важи и за Pig DH Pro. Cane Creek Monsta, чашките, които ти препоръчах влизат на 14 мм навътре в челото, което е много важно за комбинацията между тази вилка и рамка, както казва bikerider :agree:
Аватар
bodo

Рейтинг: 1995

.....

Мнениеот mach1_mad » Нед Авг 17, 2008 2:38 am

най доброто което мога да направя изглежда е да взема предната част на рамата на разходка в софето :) и да меря на място. така поне няма да купя нещо което не мога да ползвам.
Аватар
mach1_mad

Назад към Продукти за спускане и фрийрайд