кажете ми едни хубави чашки който да сложа на бомбе '07.
*знам че никой не я харесва тази рамка, даже и аз самия

благодаря.
Ето ги троите чашки http://screambikes.eu/product_info.php? ... ts_id=1566mach1_mad написа:да не е повече от 100-тина лв ...... рярно че не се сменят редовно но все пак .... . въпроса ми е малко ... "подвеждащ" . предния път когато си купувах чашки, в дими-байк/русе/ ми казаха че не мога да сложахубави чашки на бомбето и ..... въпроса ми май трябваше да е "какви чашки мога да сложа на бомба" , но така с този ми се отговаря на 2 въпроса едновременно. ако си сигурен че мога да ги набия на челото на бамбата ..... много ще съм ти благодарен за съвета. поздрави
Orbit няма да влязат в челото на Бомбата - по-широки са с 4мм. Подозирам, че същото важи и за Pig DH Pro. Cane Creek Monsta, чашките, които ти препоръчах влизат на 14 мм навътре в челото, което е много важно за комбинацията между тази вилка и рамка, както казва bikeridermach1_mad написа:аз малко ще подходя .... все едно съм тръгнал да пазарувам зеленчуци, но най добре ми изглеждат FSA Orbit XLII , а и цената е супер така че БЛАГОДАРЯ за коментарите.
Назад към Продукти за спускане и фрийрайд
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта