ми няма значение от коя страна е счупения дроп-аут - все може да излезне нещо в ибей. а ако не става така - решението е фрезист. колкото до обявата, която си постнал, имай впредвид, че е за целия байк, вече има хора, играещи за него, и ако нямаш късмет, цената ще хвръкне още бая. относно качествата на байка - приятна сглобка е, само вилката е малко кофти - маниту Stance. ако искаш, можеш да поразгледаш и в pinkbike.com - там има десетина-15 оферти за сешън 7/77, както като цели байкове, така и като рамки. лично аз се бях насочил точно към сешън 77, но в последния момент някой предложил мааалко по-висока цена на продавача, а аз не бях склонен да играя покер с очевидно превъзхождащ ме опонент.

и случайно намерих нещо по-добро за малко по-малко пари... което ще наложи почти пълна промяна в моя байк... ако си харесаш нещо от някой американец/американка

, имай впредвид, че както в този сайт, така и в ибей цените от щатски продавачи са чувствително по-ниски, но си има уловка - ДДС, МИТО, понякога скъпа доставка. ако успееш да се договориш с американеца за доставка и обявяване на примерно рамката на ниска цена, можеш да избегнеш тези такси и да се сдобиеш с нещо страхотно на доста приятна цена.
колкото до норкото, понеже не съм запознат лично с първотачалния ти списък от рамки, единствения недостатък спрямо трека е прекъснатата седалкова тръба, ограничаваща регулирането на седалката. нямам си на идея как работи окачването й, пък и тя е отзад с 150х12мм ос за главина, така че ако нямаш такава, това допълнително оскъпява едно евентуално сдобиване с Shore-а.
ааа да, мислиш ли да аграриш невероятно много? щото ако не, не мисля, че има от какво да се притесняваш по отношение на счупени дроп-аути на трека, освен ако не вземеш рамката с такива.

Make it idiot-proof, and someone will make a better idiot.