kriisoo написа:.... Drag C1 TE800 и нещо лева е ...
Иначе според мен това едно от най-добрите за тези пари.

kriisoo написа:Я кажи примерна окомплектовка, че ми стана интересно къде ще го намериш тоя свестен твърдак за 1000 лв.
Моя твърдак е що годе добре и е горе долу 1500 и е на базата на climber ... Като имаш предвид, че не съм сменял, кормило, оптегач, касета, курбели, средно, верига, команда, колче... Само тея неща дори и най нисък клас са ти едно 300 лв. Говоря за нови. После хубава рамка, хубава вилка, хубави спирачки и си много над 1000 лв...![]()
Говоря ако ще си взимаш нещата нови. Принципно за първо колело на начинаещ, аз лично си мисля, че то трябва да е ново и не чак толкова скъпо. Хем ще падаш, хем ще го издереш, а и да не пропускаме момента с това, че втора ръка винаги има риск от прикрити заварки, цепнатини, пукнатини, които за един нов в бранша, са невидими и той ще претърпи разочарование с първото си колело, ако даде примерно 1000 лв за един наточен твърдак втора ръка и той се окажа цепнат или нещо такова... А и друго си е да си го избереш сам и да си знаеш, че си е твое и не е било на друг преди тебе![]()

kriisoo написа:И ти мислиш с вилка xcr и 120 ход и рамка за стрийт и дърт да караш DH/FR ?![]()
![]()
Аз доколкото виждам темата е пусната в раздел DH/FR ? Така, че човека очаква готови колела или примерни сглобени за начален DH/FR...
xcrider написа: ами то и ц1 те не е за начален дх и фр ами за дърт джъмп.![]()
naskoj написа:да и затова на Боровец и на Сопот никой в категория "Твърдаци" не кара Ц1
kriisoo написа:И ти мислиш с вилка xcr и 120 ход и рамка за стрийт и дърт да караш DH/FR ?![]()
![]()
Аз доколкото виждам темата е пусната в раздел DH/FR ? Така, че човека очаква готови колела или примерни сглобени за начален DH/FR...

darki написа:Младежта, гледам много сте си харесали Suntour XCR та ще се наложи да се затретвам![]()
Suntour много ясно са написали за какво каране е XCR -то. А именно:
RTR: Recreational trail
Work out with your buddies: No rough terrain,no steep climps or downhills! Just floating along the city river or through the forest behind your house.
Та ако случайно не сте разбрали за какво се говори в тези толкова мъчни две изречения, кажете, ще се понапъним да ви ги преведем, та дано разберете за какво иде реч

darki написа:climps
bocky написа:
kriisoo написа:...моя твърдак е що годе добре и е горе долу 1500 и е на базата на climber...
bocky написа:@mi6o0o нямах предвид точно твоето мнение...
Като цяло в темата няма нищо смислено. Особено изцепките от сорта наkriisoo написа:...моя твърдак е що годе добре и е горе долу 1500 и е на базата на climber...
Ами пич мога да ти кажа, че много си се пр**бал. За още 100-200 лв(ако не и за колкова) може да си намериш доста прилична мекица като за начинаещ(даже и за по-напреднал). Първото по-сериозно колело което зглобих беше Dragomir Diesel и ми излезе 1600. Според мен можеш да си изкараш много по-добре с това, отколкото с който и да е climber, който ще се използва за спускане. Даже в момента има много по-добри оферти от Diesel-а който аз имах и то на по-добри цени.
@All и все пак не разбрахте, че едни от малкото твърди рамки, които стават за спускане са NS Bitch, Duncon Cocker, NS Surge, On-One Inbred 456 Summer Season, Duncon Pitbull ...
mi6o0o написа:bocky написа:@mi6o0o нямах предвид точно твоето мнение...
Като цяло в темата няма нищо смислено. Особено изцепките от сорта наkriisoo написа:...моя твърдак е що годе добре и е горе долу 1500 и е на базата на climber...
Ами пич мога да ти кажа, че много си се пр**бал. За още 100-200 лв(ако не и за колкова) може да си намериш доста прилична мекица като за начинаещ(даже и за по-напреднал). Първото по-сериозно колело което зглобих беше Dragomir Diesel и ми излезе 1600. Според мен можеш да си изкараш много по-добре с това, отколкото с който и да е climber, който ще се използва за спускане. Даже в момента има много по-добри оферти от Diesel-а който аз имах и то на по-добри цени.
@All и все пак не разбрахте, че едни от малкото твърди рамки, които стават за спускане са NS Bitch, Duncon Cocker, NS Surge, On-One Inbred 456 Summer Season, Duncon Pitbull ...
аха ясно и аз се извинямам за острото мнение
on topic а bocky можеш ли да ми предложиш някоя по лека и удобна мекица за около 400лв
Назад към Продукти за спускане и фрийрайд
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 13 госта