Здравейте,
Искам да помоля всички, които четат тази тема, да ми помогнат в избор на рамка за Крос Кънтри. Имам желание да си събера сам един къстъм байк, но се чудя точно на коя рамка да заложа. Според мен рамката трябва да е с големина 19", защото съм висок 1.83 см. и тежа 85 кг. Бюджета за този проект е скромен и мисля, че 150 лв. са нормална цена за такава рамка, ако е нова естествено. За сега съм се спрял на рамка от велосипеда DRAG - Ontario. Ще се радвам, ако ме насочите и към други модели с подобна геометрия, но определено искам да е твърда рамка и да е подходяща за Крос Кънтри и ръста ми. Ще прочета внимателно мненията на всеки включил се с коментар в темата. Моля, ако имате предложения за рамки, пускайте по един линк към електронен магазин, който разполага с тях, или към тема от форума, в която рамката е обявена за продан. Извинявам се на модовете, ако темата не е на мястото си, но реших, че тук ще е най-удачно да я публикувам. На всички включили се, благодаря за съдействието, пожелавам Ви много безаварийни километри!