mitakaman написа:О, в магазина просто са те омайвали... НТ1 е в пъти по-добър велосипед от този... Колкото до вилките тази на рам-а както е без никакви екстри струва повече, от този хцр със заключване... Мисля че сам ще се сетиш защо
uglyipl написа:mitakaman написа:О, в магазина просто са те омайвали... НТ1 е в пъти по-добър велосипед от този... Колкото до вилките тази на рам-а както е без никакви екстри струва повече, от този хцр със заключване... Мисля че сам ще се сетиш защо
От всичките ви мнения до тук...най накрая май си избистрих, какво да е...
RAM HT1 DB, като в магазина попитам ...и ако не струва кой знае колко повече да ми сменят вилката с такава със заключване пак на RockShox...не знам кой модел трябва да е...ама се надявам да не е мноооого по скъпа...и в крайна сметка да се върже около цената на Scott-a.
Мда...друго си е кой си знае да ти даде акъл...
Pr3d4t0R написа:Относно вилката - RS Dart 2 има Lock-out и предполагам ще ти струва максимум около 60-70 лв. отгоре.
Заключват се и вилките на Drag Ontario и ZX5. Освен това скоростните механизми на Петицата са по-висок клас от тези на RAM. При drag-а са по-хубави шините, рамката е по-лека, а гумите са Continental Explorer 2.1, които на мен много ми харесват. Освен това модела който си показал на картинката е стар - новият има 2 варианта - с V-brake и дисковеuglyipl написа:Е сега бях в един магазин ..и там ме хвърлиха в нов размисъл...
По добре било да си взема
ЕТО ТОВА Вместо HT1, дори и с дискови спирачки.
щото на това цената му отива на 850, малко повече от РАМ-а с дискови спирачки.
Един от аргументите беше, че тъй като се качвам в планината е добре вилката да се заключва, а тази на РАМ-а не се заключва. Освен всички приказки, за утвърдената марка...
Какво мислите Вие?!?
kotka12 написа:според мен ще е много зле
ако погледнеш Драг Дъ Бомб
взимай си ХТ1
евентуално говори с хората в БАС
още като го купуваш
да сменят ротора от 160 на 185 мм
и карай със здраве
скоростния механизъм на ZX5 е Deore, а ако се търсят дискови спирачки, решението така или иначе не се събира в тези пари и тогава е по-добре направо да се отиде наBrave написа:Според линковете, които си дал, скоростния механизъм на ZX5 е Аливио, на което трудно може да се постави определението "по-висок клас" спрямо SX4 - ката на РАМ-а, даже според повечето мнения, които съм чел, СРАМА-а е по-доброто решение в този ценови клас. Освен това, SL-М405 са комбинирани команди/лостчета, което за мен е много лош вариант, ако се предвижда ъпгейд на спирачната система, защото няма как да се сложи каквато и да е хидравлика, а по мое мнение, единствените механики, сравними с хидравличните спирачки, са Авид ББ7, които, въобще не работят добре със спирачни лостчета на Шимано, особено от ниските класове (без серво-уейв).
did написа:Съжаляваш ли за тия 50%, които си дал отгоре предния път?
Явно не, щом пак се допитваш до специализиран форум.
И тоя път няма да съжаляваш, ако ги дадеш, повярвай ми.
... или.... поне ако не ги дадеш, в един момент ще съжаляваш... което е нормално... щото ... и да ги дадеш ... пак ще съжаляваш, че не си дал още 150%
did написа:всичко е добре, когато мъжът свършва навреме добре.
да знаеш, хванеш ли се с колоезденето, в един момент ще осъзнаеш, че това ти е хобито, което те прави здрав и корав, а фотографията само ти помага да покажеш колко си здрав и корав. И тогава ще настане едно чудене кое е по-важно... да си наистина здрав и корав, или да изглеждаш като такъв... И ако тогава вземеш правилното решение, ще си продадеш Олимпуса и ще си купиш вилка
uglyipl написа:Поживьом увидим...
Но все си мисля, че ...колоезденето ...ако ми даде...здраве...и живот...все ще изкарам кинти и за вилка:)) Без да си продавам Олимпусчето:)
pibsi написа:2.3.Авид ББ5 са доказани спирачки Шибаното на Драг прегрява бързо
Назад към Продукти за крос-кънтри
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 5 госта