Cross euphoria G24 ???

Въпроси, коментари и дискусии за ХС велосипеди с ход на окачването до 130 мм, компоненти и екипировка за тях.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Cross euphoria G24 ???

Мнениеот viki44 » Чет Сеп 26, 2013 8:43 pm

Здравейте на всички,

След като видях велосипеда Cross euphoria G24 на намаление(15%) реших да си го купя. Компонентите на колелото звучат добре, особено когато знаеш, че вместо 760лв. , си дал 640лв. Вече си го пробвах и не е да съм недоволен, но все пак мисля, че малко избързах с покупката. Искам да ви попитам дали наистина е така и дали си задлужават дадените пари.
viki44

Рейтинг: 1200

Re: Cross euphoria G24 ???

Мнениеот mariko » Чет Сеп 26, 2013 9:35 pm

viki44 написа:Здравейте на всички,

След като видях велосипеда Cross euphoria G24 на намаление(15%) реших да си го купя. Компонентите на колелото звучат добре, особено когато знаеш, че вместо 760лв. , си дал 640лв. Вече си го пробвах и не е да съм недоволен, но все пак мисля, че малко избързах с покупката. Искам да ви попитам дали наистина е така и дали си задлужават дадените пари.

:dontknow:
"Те са живели и хвърляли зар, само това ще остане-
огънят вложен в самия комар с много пари проиграни"
Аватар
mariko

Рейтинг: 1785

Мнениеот grendel » Пет Сеп 27, 2013 11:11 am

viki44 написа:Здравейте на всички,

Карай го със здраве, радвай му се и не му се чуди - покупката е много добра за тези пари. :agree:
...And into the mountain I go, to lose my mind and find my soul...
Аватар
grendel

Рейтинг: 1247

Мнениеот bigjoe » Пет Сеп 27, 2013 12:02 pm

Зависи за какво ще ползваш колелото, но за тези пари и аз бих взел това :agree: . Хубава рамка, прилични компоненти - има база и за подобрения. Да го караш с кеф и безаварийно! :beer:
bigjoe

Рейтинг: 1230

Мнениеот viki44 » Пет Сеп 27, 2013 2:55 pm

Благодаря за мненията ви. Относно каде ще го карам-главно из града. Но като се вземат впредвид софийските и въобще българските улици, за шосейно и дума да не става, а пък тия градските велосипеди освен, че само в града могат да се карат, малко дамска история ми се виждат, макар че си има и мъжки модели. :D
viki44

Мнениеот viki44 » Пет Сеп 27, 2013 2:57 pm

Май забравих да благодаря и за пожеланията и затова-БЛАГОДАРЯ!
viki44

Мнениеот Fujitzo » Вто Ное 05, 2013 12:33 am

viki44 написа:Благодаря за мненията ви. Относно каде ще го карам-главно из града. Но като се вземат впредвид софийските и въобще българските улици, за шосейно и дума да не става, а пък тия градските велосипеди освен, че само в града могат да се карат, малко дамска история ми се виждат, макар че си има и мъжки модели. :D

Напълно те подкрепям ! За града най-добрия вариант и според мен е 27.5 или 29 цола хардтейл планински велосипед , особено когато става въпрос за необходимост от честа смяна на предавки, преминаване на бордюри , паваж , разместени плочки по тротоарите, стръмни улици (като в Лозенец например, които изискват достатъчно ниска скорост) , агресивно спиране, пясък и пътеки в парковете - със всички тези неща планинския велосипед се справя по-добре от който и да е градски . Като му сложиш и по-гладки гуми и от към скорост не изостава... градските колела ми се струва че са по-скоро хипстърски вече отколкото практични. :beer:
Fujitzo

Рейтинг: 1303

Мнениеот pushkata11 » Вто Ное 05, 2013 11:55 am

Колелото за тези пари е много добро ! :beer:
Аватар
pushkata11

Рейтинг: 1160

Мнениеот kobso1245 » Вто Ное 05, 2013 8:00 pm

Fujitzo написа:
viki44 написа:Благодаря за мненията ви. Относно каде ще го карам-главно из града. Но като се вземат впредвид софийските и въобще българските улици, за шосейно и дума да не става, а пък тия градските велосипеди освен, че само в града могат да се карат, малко дамска история ми се виждат, макар че си има и мъжки модели. :D

Напълно те подкрепям ! За града най-добрия вариант и според мен е 27.5 или 29 цола хардтейл планински велосипед , особено когато става въпрос за необходимост от честа смяна на предавки, преминаване на бордюри , паваж , разместени плочки по тротоарите, стръмни улици (като в Лозенец например, които изискват достатъчно ниска скорост) , агресивно спиране, пясък и пътеки в парковете - със всички тези неща планинския велосипед се справя по-добре от който и да е градски . Като му сложиш и по-гладки гуми и от към скорост не изостава... градските колела ми се струва че са по-скоро хипстърски вече отколкото практични. :beer:

За града-една 26-ка(а даже може и 28 от по-старите, със стоманените рамки), достатъчно евтино, за да не ти е толкова гадно, ако ти го гепят, максимално оголено(и естествено олекотено), с тънки гуми, за да въртиш по-лесно-това, според мен, е градско колело(визирам за придвижване в града).
Но все пак честито.
kobso1245

Рейтинг: 1416

Мнениеот nask0o » Чет Ное 07, 2013 8:20 pm

Е как бе екстра колело не съжалявай избора ти е много добър!! :) Хиляди безаварийни километра :beer: :beer: :beer:
Drag Zx Limited Edition !!!
nask0o

Рейтинг: 1180

Назад към Продукти за крос-кънтри