Да, те реално и в Bike Center предлагат подобна оферта, но реално не попитах дали може и да НЕ си купуваш след теста

. Реално от последния преход София - Банско направих някои анализи, които ми помогнаха да прекося дистанцията за около 9 часа без да изпитвам бокли в седалището:
1. На всеки 2-3 мин ставах от седалката за малко, ако нямах възможност да стана - просто се намествах на нея;
2. Използвах такава височина на седалката, която да позволява леко свиване на крака в долно положение;
3. При продължителни изкачвания (както беше това от Симитли към Предела - 27 км) се намествах в предната част на седалката. Това ми даде комфорт и измести центъра на тежестта като цяло;
4. Правих леки почивки на всеки 40 - 50 км за да може кръвта да циркулира свободно към краката;
5. При въртене на педалите, бедрата ги държах почти успоредни едно на друго, даже леко навътре към рамката, но не разперени встрани. Забелязал съм, че повечето хора разперват бедра настрани при педалиране, според мен така се губи част от силата и води до усукване;
6. При педалиране, през определен период от време, премествах краката по повърхността на педалите, което допълнително компенсираше някакви несгоди във височината/положението на седалката;
Това, което може да споделя е, че не съм имал никакви болки и в следващите дни. Реално съм минавал с тази седалка (но не с тези техники) по 50 км и съм имал болки. Сега - при 170 км преход за 9 часа всичко е ток!
When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace.