Сведох избора до 2 колела. И тук ще помоля всеки,който чете това да ми помогне,защото след безсънна нощ четене по форуми и проверка на окомплектовки, се двуомя доста. Така
единият вариант е да взема колело със страхотна окомплектовка и вилката на мечтите ми, която почти сигурно,веднага след пристигането ще се сваля и праща в специализиран сервиз,както спомена HHristov, но после ще си имам страхотна работеща вилка. Също колелото ще се закара за смяна на масла, грес и цялостна профилактика.Другото е, че ще е пак с 26-инчови гуми, но това мога да го преглътна, за сметка на добрата окомплектовка.
Другият вариант е да взема колело 2016 модел с по-посредствени компоненти и Срам спирачки,които не ми харесват.Може би,ако помоля да ги сменят,но не знам дали е възможно.Този модел е 29 инча и идва с доста допълнителни аксесоари,които до голяма степен компенсират разликата от 160 лева.
Та общо взето нещата стоят между велосипед, по когото трябва да хвърля доста търпение и нерви,
но си заслужава или да взема велосипед, който няма да има нужда от ремонти(поне за начало),но пък с по-посредствена окомлектовка.Рамките и двете ще са най-големите и са почти еднакви по размери.
Моля,помогнете ми в избора.Всяко мнение и всеки съвет ще са ми от полза.Благодаря предварително!