И така не можах да извадя бушингите и я боядисаха в сервиз. Ето стъпките през които преминах, може пък да са полезни на някой.
В това състояние купих вилката. Беше грозно недобоядисана със спрей.

След като я разглобих и извадних прашниците с отвертка(стъпки които не съм снимал) с помощта на този спрей започна свалянето на боята, като преди да напръскам, грубо със шкурка надрах боята.

С помощта на шпакла свалях по-упоритата боя.

Ето как въздейства спрея върху боята .

След час-час и половина борба.

Последни стъпчици от подготовката за боядисване. Затискане на всички дупки.

И така последва първи слой шприц който доколкото знам служи за по-добро захващане на боята и след като се мине със водна шкурка осигурява гладка повърхност за боята, така няма да личат драскотините от премахването на боята. Последваха 2 слоя бяла боя (и тези стъпки нямах възможност да снимам).
Ето го резултата след това.

Връщане на прашниците (най-трудната стъпка за мен, много трудно влязоха) и скобата за броня/мъркуч.

С нов болт(стария беше разпробит) продължи събирането, като за да не се върти свободно шиша го надрах там където контактува с ботушите и като натиснах ботушите към него завих болта безпроблемно.

Дотук изглеждаше така...

.... и нямах търпение да дойде понеделникът за да взема лепенките които поръчах още в петъка. Върху боята няма лак, затова лепенките са със специално покритие така че да издържат на миене, слънце и т.н.

И вече му дойде края.

За сравнение.