- Значи спора е напълно изчерпан просто. Взимай си Джуси 5цата - страхотна спирачка според мен. Междудругото въпреки че питаш Станчо, то и аз съм максимум 65кг., тоест не е кой знае какво натоварване на спирачката, но съм виждал и доста по-тежки хора на мойто колело като стиснат по-невнимателно предната спирачка да се надигат заплашително. Да не говорим, че както вече споменах Джуси-то идва с по-хубавия ротор, който е с по-добро охлаждане! Освен всичко лостчето на тазгодишния модел има скоба с два болта и се монтира без сваляне на грипа, което си е някакъв минимален плюс все пак.Pirate "Juicy 5 е доста по-скъпо, затова го пропускам."
Juicy 5 сам си го намерил по евтино от чужбина за 150 лв и затова сам го зел под внимание
Pirate написа:...
Иначе според мен основната разлика между Джуси 3 и 5 е в качеството на гумените о-пръстени и оплътнения в лостчето, което действа като помпа и в самия апарат, защото Джуси 3 е за Дот4 спирачна течност, а Джуси 5 може да се кара освен с Дот 4 и със Дот 5. 1. Последния има доста по-вискоа точка на кипване, но пък е по-агресивен към уплътненията и изисква по-качествине такива и съответно по-скъпи.
"Rotor should be offset to the outboard side of the rotor slot. Ideal ratio is 1/2 to 2/3."
LP_xtrm написа:Ами хидравликата как ще повлиае на вилката (ТОРА) дали ще се разлуфти много
evilll написа:на сайта на ROCKSHOX наистина пише 210мм, благодаря за поправката...
Назад към All Mountain/Ендуро продукти
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта