иначе мисля че една добра АМ/ФР рамка, която има над 3 кила спокойно може да си я юркаш по ДХ трасета, стига да не се подлъгваш на по-големите скокове и дропове. Аз с моята съм правил скокове с височина до към 1,5 м и мисля, че може да понесе още с шока, с който е - fox dhx 5, в смисъл, че не съм усещал дъното засега. Зависи и от шока как ще абсорбира - веднъж се качих на един Рам АМ с някакъв въздушен шок на Rock Shocks и не знам от настройките ли беше, но беше супер дърво, ама брутално неудобно, твърдо и мудно дърво, и си викам тая рамка бая повече напрежения понася, отколкото и е съдено, ако става дума за скокове.
Що се касае до скокове, където рамката понася един основен силен удар мисля че мекицата ще понесе много повече от твърдака. Споделянето на Admin за неговата F7-ца беше интересно.
Според мен задницата на мекицата е подложена на бая натоварвания, че и сякаш камшични удари в земята при разгъването на шока.
@Stancho - на Боровец мекиците са си ФР/ДХ машини най-вероятно, не знам дали някой се е състезавал с АМ мекица примерно, не съм бил, не съм гледал, но ми е интересно тези с твърдаците през всички скокове ли минават или ги заобикалят по-големите?
Иначе за чесането на езика с теми за байкове - обичам да има поне малко смисъл, че да не е съвсем загуба на време