iliyan_fr написа:Нямам никаква представа за качеството на Тектро-то.Аз в момента също събирам впечатления,за да си купя напролет спирачка.Другите ми варианти са Avid BB7, Shimano BR-M575 или AVID Juicy 3.Като цяло най-харесвам последната,но не знам с какво се продава,защото аз искам цял комплект - спирачка,ротор,лостче,броня,масло.Мога само да си закупя преходника отделно.
EccentricMOTION написа:Карах ББ5, незнам каква е разликата между ББ7 и ББ5, но това което видях не беше впечатляващо. Същото усилие за спиране, същата трудна настройка на статичната накладка, същата механика. Пробвал съм и по-висок клас механики от моите - също не намерих драстична разлика.
EccentricMOTION написа:Толкова ли спират тези ББ7 бре
....
@despite идеята е добра за ББ7 - не бих избрал механика докато не ме разубедите.
EccentricMOTION написа:... Щом до сега съм спирал с 160мм ротори и механични спирачки от най-ниския клас с ужасни брони и жила...
EccentricMOTION написа:
@PtD, братко, това е като лай**та - не знаеш точно колко са гадни на вкус, но не ги ядеш![]()
storm написа:Цената на Хейса включва : Апрат, накладки, маркуч, лост, масло в системата и 2 болта с 2 шайбички.
НЕ включва: диска и преходника.
Монтажа по тази логика е такъв за какъвто ти е и преходникаАз го карам на Пост Маунт, а един приятел на ИС стандарта
EccentricMOTION написа:Но винаги бих се възползвал от намалението на Hayes HFX-9 .Смятам, че цената от 85лв за бройка е повече от примамлива и не би могла да се съпостави с цена от 120лв за ББ7/включвам жила, брони и лостчета/
bikerider написа:Edit: освен ако някой няма да ти носи HFX-9, къде остана транспорта в сметките?
Назад към All Mountain/Ендуро продукти
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 7 госта