EccentricMOTION написа:Т.е. цената е висока поради употребата на леки, но скъпи материали. От гледна точка на издръжливост и функционалност нямаме отзиви, което всъщност ме интересуваше повече от цената и теглото.
Как Ви звучи такъв шок за 50лв в изправно техническо състояние на нашия "Пазар"?
EccentricMOTION написа:ПП2: Air-force отзад с една подобна вилка, като гореспоменатата от теб ще бъдат страхотен повод бехемота да стане под 20кг.С тези компоненти ще е напълно "ексцентричен", ако ме разбираш правилно
EccentricMOTION написа::offtopic: Има ли нещо, което да не е извращение при мен
С общите усилия на колегите от форума @did, @did и активното участие на @did достигаме до изводите за този шок:
1. Цената е висока, поради изключително ниското му тегло;
2. Задният амортисьор е предназначен за експлоатация на велосипед предназначен за дисциплината ХС, което предполага и употребата му само за тази дисциплина;
3. Употребата му на рамка с високо предавателно число и високо тегло е недопустима;
ПП1: Всички ли амортисьори за ХС имат заключване на хода, това не е ли задължително при подобен компонент?
ПП2: Air-force отзад с една подобна вилка, като гореспоменатата от теб ще бъдат страхотен повод бехемота да стане под 20кг.С тези компоненти ще е напълно "ексцентричен", ако ме разбираш правилно
PtD написа:Eee, че сте лоши... А още мъъънинко и ще открие и топлата вода!
did написа:![]()
Новият подпис по повод тая тема ли си го сложи?
EccentricMOTION написа: освен информация получих и минус за благодарност, че се интересувам, набирам и структурирам информацията.
EccentricMOTION написа:ПП1: Всички ли амортисьори за ХС имат заключване на хода, това не е ли задължително при подобен компонент?
jivkonik написа:Ако този шок се продава в "ПАЗАР" за 50 лв бих си направил 2 основни извода:
1. Опитват се да ми продадат "менте" за 50 лв на нещо, което ново струва 340 ЕВРО.
2. Опитват се да ми продадат напълно "избушен" и работещ с много компромиси шок за 50 лв, който нов струва 340 ЕВРО.
3. Продават ми краден шок.
И в трите случая не бих го купил...
EccentricMOTION написа:Как Ви звучи такъв шок за 50лв в изправно техническо състояние на нашия "Пазар"?
EccentricMOTION написа:Признайте, че подобна обява за непросветен като мен привлича вниманието. Още повече, в случай, в който на моето съм с заводска пружина.
Назад към All Mountain/Ендуро продукти
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта