А и все още не знаем с какви пари разголяга човека, за да му помогнем с квото и да било
 А и все още не знаем с какви пари разголяга човека, за да му помогнем с квото и да било 

Gh0s7 написа:Еми то ти трябва да кажеш горе-долу с какъв "кеш" разполагаш, преди да мога да съм ти от полза.
 Надявам се другото лято да съм събрал 700...
 Надявам се другото лято да съм събрал 700...  а Gh0s7,за колко пари го даваш т'ва колело?
  а Gh0s7,за колко пари го даваш т'ва колело?LizZz написа:Gh0s7 написа:Еми то ти трябва да кажеш горе-долу с какъв "кеш" разполагаш, преди да мога да съм ти от полза.
До нова година ще имам 300-350лвНадявам се другото лято да съм събрал 700...
а Gh0s7,за колко пари го даваш т'ва колело?

Gh0s7 написа:LizZz написа:Gh0s7 написа:Еми то ти трябва да кажеш горе-долу с какъв "кеш" разполагаш, преди да мога да съм ти от полза.
До нова година ще имам 300-350лвНадявам се другото лято да съм събрал 700...
а Gh0s7,за колко пари го даваш т'ва колело?
Еми с тези пари като за "абсолютно" начало, можеш да си вземеш Drag Devil и да му смениш някой части ( спирачаки, кормило, задна шина.. примерно ) А за това колело дето LOWRIDER говори, че продавам, е доста извън границите на бюджета ти.
 Чак ся се видях как съм оплескал заглавието...
 Чак ся се видях как съм оплескал заглавието...  

naso написа:Най-добре според мен е да почнеш с траялджииска рамка с правилна геометрия за самата дисциплина.Ако вземеш ХС рамка с нормална геометрия за въртене няма никакъв смисал ще се мъчиш много и бавно ще се развиваш.Преди се караше с нормални рамки защото нямаше от каде да се вземат с хубава геометрия.Сега вече има доста такива.Вземи някаква втора ръка.Дай повече пари за нея от колкото за части защото е най-важна.Казвам ти го от опит.Много по бързо ще влезеш в час с това което трябва да се случва ако си с хува рамака.Разгледай www.btbg.net той е специализиран само за trial!
 Обаче не съм съгласен с идеята за яка рамка и кофти монтаж. Верно рамката е доста важна, но ако за рамка даде примерно 330 лева, а за монтаж по-малко, то монтажа ще е нещо от рода зуумски кормило и лапа, най-евтините формулски главини с неподходящи шини, нисък клас курбели и средно, ужасни гуми, ужасни спирачаки и тн. С цялата тая комбинация рамката изобщо няма да се усеща, така както с нормални части за траял, тъй като най-малкото всяка рамка изисква подходящи лапа и кормило, да не говорим пък, че и монтажа на ви-брейк става трудно, тъй като съвременните рамки са с 4 bolts mount  и един вид задължават използването на Magura/Echo brake. Но тъй като в случая на LizZz, който разполага с 350лева, дори и варианта с хубава рамка и кофти монтаж отпада.
  Обаче не съм съгласен с идеята за яка рамка и кофти монтаж. Верно рамката е доста важна, но ако за рамка даде примерно 330 лева, а за монтаж по-малко, то монтажа ще е нещо от рода зуумски кормило и лапа, най-евтините формулски главини с неподходящи шини, нисък клас курбели и средно, ужасни гуми, ужасни спирачаки и тн. С цялата тая комбинация рамката изобщо няма да се усеща, така както с нормални части за траял, тъй като най-малкото всяка рамка изисква подходящи лапа и кормило, да не говорим пък, че и монтажа на ви-брейк става трудно, тъй като съвременните рамки са с 4 bolts mount  и един вид задължават използването на Magura/Echo brake. Но тъй като в случая на LizZz, който разполага с 350лева, дори и варианта с хубава рамка и кофти монтаж отпада.

Ем аз да ти препоръчам да си събереш поне 700 лева, че може и повече и да си вземеш като за начало една хубава рамчица (echo pure или 2-ра ръка ако намериш). После и на монтажа трябва да наблегнеш малко от малко. Най-вече на яка задна спирачка (и с v-brake с адаптори става) от която е най-важно да си избереш що годе добро лостче като avid fr-5 например и наистина добра броня с добри накрайници (прави огромна разлика повярвай ми). И едно booster-че като и сложиш и заспива. Самите рамене влияят най-малко върху спирачната сила - и ефтини от рода на avid sd3 ще те оправят. Другите елементите на които трябва да се наблегне е здрава задна шина (jumbo), главина (формула от 18 лева), широко кормило, и едни прилични курбели. Потърси ме на skype за да ти разясня повече работи
 Ем аз да ти препоръчам да си събереш поне 700 лева, че може и повече и да си вземеш като за начало една хубава рамчица (echo pure или 2-ра ръка ако намериш). После и на монтажа трябва да наблегнеш малко от малко. Най-вече на яка задна спирачка (и с v-brake с адаптори става) от която е най-важно да си избереш що годе добро лостче като avid fr-5 например и наистина добра броня с добри накрайници (прави огромна разлика повярвай ми). И едно booster-че като и сложиш и заспива. Самите рамене влияят най-малко върху спирачната сила - и ефтини от рода на avid sd3 ще те оправят. Другите елементите на които трябва да се наблегне е здрава задна шина (jumbo), главина (формула от 18 лева), широко кормило, и едни прилични курбели. Потърси ме на skype за да ти разясня повече работи  .
.
URNEST написа:Ако не отначало то след като задобрее ще и види сметката за отицително време.

FireFoXa написа:URNEST написа:Ако не отначало то след като задобрее ще и види сметката за отицително време.
Той Божо затова преди хрускаше задните оси за закуска

FireFoXa написа:URNEST написа:Ако не отначало то след като задобрее ще и види сметката за отицително време.
Той Божо затова преди хрускаше задните оси за закуска

Гадно, че и заминават кученцата и храпа, или ако имаш по-малко късмет чупиш оста, ама пък затова оста струва 2 леа а като почне да прескача - нова главина, само 18 леа е все пак
 Гадно, че и заминават кученцата и храпа, или ако имаш по-малко късмет чупиш оста, ама пък затова оста струва 2 леа а като почне да прескача - нова главина, само 18 леа е все пак 

broodstar написа:хаххаха иии то по 18 лв по 18лв.... докога ще я караш тъй? по хубу да се земе нещо малко по здраво че да те изъдржи малко по дълго

Пецата виж го, преди да вземе zoo-то с такава караше винаги, и не и скаса оста. Само няколко шлица прееба ама тва в рамките на нормалното за 1 година
 Пецата виж го, преди да вземе zoo-то с такава караше винаги, и не и скаса оста. Само няколко шлица прееба ама тва в рамките на нормалното за 1 година  Крумеца също караше с такава и така и здрава си я продаде, мича още кара, валери мисля е с такава. Така че
 Крумеца също караше с такава и така и здрава си я продаде, мича още кара, валери мисля е с такава. Така че   формула 18к. рокс
  формула 18к. рокс   

Назад към Продукти за Trials, Street, Urban, Dirt Jump, 4X
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 12 госта