Gh0s7 написа:Еми то ти трябва да кажеш горе-долу с какъв "кеш" разполагаш, преди да мога да съм ти от полза.
LizZz написа:Gh0s7 написа:Еми то ти трябва да кажеш горе-долу с какъв "кеш" разполагаш, преди да мога да съм ти от полза.
До нова година ще имам 300-350лвНадявам се другото лято да съм събрал 700...
а Gh0s7,за колко пари го даваш т'ва колело?
Gh0s7 написа:LizZz написа:Gh0s7 написа:Еми то ти трябва да кажеш горе-долу с какъв "кеш" разполагаш, преди да мога да съм ти от полза.
До нова година ще имам 300-350лвНадявам се другото лято да съм събрал 700...
а Gh0s7,за колко пари го даваш т'ва колело?
Еми с тези пари като за "абсолютно" начало, можеш да си вземеш Drag Devil и да му смениш някой части ( спирачаки, кормило, задна шина.. примерно ) А за това колело дето LOWRIDER говори, че продавам, е доста извън границите на бюджета ти.
naso написа:Най-добре според мен е да почнеш с траялджииска рамка с правилна геометрия за самата дисциплина.Ако вземеш ХС рамка с нормална геометрия за въртене няма никакъв смисал ще се мъчиш много и бавно ще се развиваш.Преди се караше с нормални рамки защото нямаше от каде да се вземат с хубава геометрия.Сега вече има доста такива.Вземи някаква втора ръка.Дай повече пари за нея от колкото за части защото е най-важна.Казвам ти го от опит.Много по бързо ще влезеш в час с това което трябва да се случва ако си с хува рамака.Разгледай www.btbg.net той е специализиран само за trial!![]()
URNEST написа:Ако не отначало то след като задобрее ще и види сметката за отицително време.
FireFoXa написа:URNEST написа:Ако не отначало то след като задобрее ще и види сметката за отицително време.
Той Божо затова преди хрускаше задните оси за закуска
FireFoXa написа:URNEST написа:Ако не отначало то след като задобрее ще и види сметката за отицително време.
Той Божо затова преди хрускаше задните оси за закуска
broodstar написа:хаххаха иии то по 18 лв по 18лв.... докога ще я караш тъй? по хубу да се земе нещо малко по здраво че да те изъдржи малко по дълго![]()
Назад към Продукти за Trials, Street, Urban, Dirt Jump, 4X
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 5 госта