Dimokin написа:Здравейте, новото ми колело е с гуми tubeless ready, но в момента съм с вътрешни гуми и смяната на спукана гума е голяма играчка, въпроса ми е какво ми трябва за да махна вътрешната гума и да мина на tubeless? Незнам от къде да започна и какво да купя..
zeedor4o написа:Ще споделиш ли какъв модел са ти каплите и гумите? Може да пратиш и направо линк към колелото.
Обикновено tubeless ready каплите идват с предварително залепена лента. Така че нова такава може и да не ти се наложи.
Със сигурност ще ти се наложи да купиш вентили за безкамерни гуми, както и течност. Една от най-популярните е тази на Stan's:
https://www.bikecenter.bg/komponenti/re ... ans-950ml/
Имай предвид, че течността (боза) се долива на всеки няколколко месеца. Тук вариантите са два, или през вентила (трябва да си набавиш спринцовка или маркуче) или да отлепиш борда на гумата и така да долееш. Второто не го препоръчвам, защото после може да имаш проблем със запечатването на гумата отново.
Също така е много важно и с какви гуми си. Не всички гуми стават за tubeless и може да ти се наложи да купуваш нови. Твоите какви са?
Alexi написа:това не става ,махаш го и слагаш тиксо
zeedor4o написа:От какъв материал е тази лента? Мяза на бандажна лента от плат. Но може и заради шарката така да изглежда.
gssatcc написа:Като за първа проба моето предложение към теб е да не слагаш бозата при първото помпене. Сложи гумата, надуй я да чуеш характерното изпукване. После вече може да я спаднеш да налееш бозата и да напомпиш пак като гумата вече е заемала мястото си ще стане по-лесно.
Alexi написа:смени ли оригиналното тиксо с истинско ?
thechosen написа:Това, че няма боза по бордовете не значи, че не изпуска от там.
След като си сложил боза и си напомпомпил гумата е добре да я разклащаш от време на време за да може бозата да облее навсякъде и уплътни където трябва. Пък и щом имаш пробойни по гумата може да има и по бордовете, за които също ще помогне разклащането.
Ако не си сложил вентила правилно ако го размърдаш трябва да почне да изпуска осезаемо.
Alexi написа:след като сипеш бозата гумата трябва да се поразвърти да отиде боза навсякъде,ако има някъде слаби течове да се уплътнят .. ако спада бързо трябва да се намери и отстрани причината ,бозата най вероятно няма да запуши .. ако е бавно след време ще престане да губи налягане .. снима ли новото тиксо ,да видя как си го поставил
Потребители, разглеждащи този форум: didkodidi и 5 госта