Споделете на какви интересни места сте били с байка си (формулировката не е случайна). Няма да е зле да кажете и с какво са ви привлекли тези места и защо според вас са интересни

TOYAGA написа:За мен поне има голяма разлика между "сте били с байка си" и "сте карали байк". В първия случай географията доста се стеснява.
Иначе аз отсега ще си кажа, че почти всяко място, на което съм карал, е специално с нещо, така че не мога по никакъв начин да отговоря на въпроса ти и даже много се радвам, че е така![]()
Silvestroff Gabrovo написа:Маршрута от Калофер до хижа Рай. Малко е спорен въпроса кое е повече ,карането или влаченето по камъните през гората.
naka76 написа:Silvestroff Gabrovo написа:Маршрута от Калофер до хижа Рай. Малко е спорен въпроса кое е повече ,карането или влаченето по камъните през гората.
Не се казва от "Калофер до хижа Рай", а от "хижа Рай до Калофер". Тогава и карането си е каране и глетките са си гледки.
MIRO A написа:Като за начало започвам с Белмекен където видях сумати прелестни места за каране, жалко че не бях с байка тогава.
Reactor написа:Шумен - От паметника на Българските създатели към военния полигон и кв.Дивдядово.Невероятна пътека.Впечатлих се от много неща,но главно,че беше много спокойно и красиво. Другото е,че не видях колоездачи по нея.Но пък се срещаха палатки из храсчетата.
Redhat написа:Не е чудно, че не си видял колоездачи, все пак в Шумен карат не повече от 5-6 човека.
Redhat написа:Reactor написа:Шумен - От паметника на Българските създатели към военния полигон и кв.Дивдядово.Невероятна пътека.Впечатлих се от много неща,но главно,че беше много спокойно и красиво. Другото е,че не видях колоездачи по нея.Но пък се срещаха палатки из храсчетата.
Платото е наистина прекрасно място за XC. Не е чудно, че не си видял колоездачи, все пак в Шумен карат не повече от 5-6 човека.
Преди десетина дни минах по пътеката от паметника към дивдядовските скали, но след тях продължихме към Осмар, като минахме през двата залсона (Теменуга и Детелина) и се спуснахме покрай скалния манастир (Осмарски колони). Става си прилично каране около 20км, като може да се върнеш пак през платото, с влака или по шосето.
bikezilla написа:Но все пак ще спомена едно място, без да го окачествявам като "най-интересното" от тези на които съм бил, защото такова няма , и не може да има.
А именно - "Родопското конче", и по-точно каменните сипеи по-нагоре след него. Това място ме потресе с различното си усещане спрямо класическият изглед на Родопите.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 340 госта