Ако ви е мързел да четете и искате да знаете за какво иде реч, това е за хора, който искат да пробват възможностите си до край и да изкарат едно мн хубаво приключение!
Така...Идеята ми е да направим едно епическо каране.Обмислил съм всички неща,всяка една подробност, е може и да име още нещо, което изпускам, но като цяло съм направил плановете.Мммммм първоначално мислех да пусна темата в раздел "Мероприятия", но не знам как ще реагирате.Аз лично гарантирам и се заклевам, че ще го карам този маршрут, но проблема е, че струва ми се ще бъде опасно ако тръгна сам, затова искам да се събереме хора.За сега сме около 3-4 човека с мен, но колкото повече толкова по-добре!За какво става дума?Става дума за едно каране от Черни връх до връх Мургаш.Маршрута е почти разяснен и знам откъде ще минем точно.Но искам да го обсъдим повечето хора, който са навити, ако въобще има такива де!

Така Цялото това каране мн ще зависи от времето и то ще определя голяма част от трудността на маршрута.Защо?Защото горе на Черни връх ще бъде около 5-10 градуса, тъй като ние мислим да направим това каране през месец май, краят на месец май или началото на юни.Но сега като размислям, мисля да бъде по към средата на сезона, за да не мъкнем дрехи с, който да се преобличаме.Идеята е да тръгнем рано сутрин от хижа Алеко към 2-3 часа, но ето откъде идва проблема.Знам, че при температура от 12-15 градуса е приятно да се върти, но на Черни връх може да има и ще има вятър и ще ни се струва студено.Та...Ако се качим горе и е студено ще ни трябват дрехи, но с всеки изминат километър в "равното" те ще ни бъдат все повече в тежест в предвид водата и евентуално гуми и т.н..

Та... обмислете идеята ми добре и аз предлагам, ако се съберем 6-7 човека примерно всеки да носи нещо по отделно.Пример:Един носи всичките гуми, друг всичките дрехи и т.н..Ако сте навити ще пусна темата с подробно описана информация за маршрута и останалите неща.