Ето я моята:
CoBHC написа:До сега никога не съм обръщал внимание на стойката си върху колелото, но напоследък започнах да се замислям, защото започвам да използвам седалката все-повече и повече.
CoBHC написа:Гледах ЧЗВ, но там нямаше нищо по въпроса.
CoBHC написа:Ако можете да ми отговорите, какви са най-подходящите ъгъл на седалката и изтегляне напред-назад в шейната. Висок съм 180 см, а размера на рамката е 16,5 инча.
CoBHC написа:Ясно ми е, че е въпрос на удобство, но има пози, които въпреки удобни са крайно нездравословни (все пак съм достатъчно гърбав и това ми е предостатъчно).
CoBHC написа:Проблемът с тази формула е, че става неудобно когато тръгнеш надолу,
Silvestroff Gabrovo написа:Като ти гледам колелцето. нещо стилът ти е траял, стрийт, джъмп, или нещо общо между тях.
CoBHC написа:започвам да използвам седалката все-повече и повече.
CoBHC написа:П.С. Дид, наясно съм с нещата
URNEST написа:Първо бутни седалката малко напред. Да речем колчето да е по средата на релсите. Вдигни я поне на височината на кормилото и я направи успоредна на земата. Покарай я така и при нужда наведи носа или надолу или нагоре. Отначало може да ти малко неестествено, ако си свикнал с досегашното положение на седалката, но с времето ще свикнеш и ще видиш че наистина е по-добре и по удобно.
URNEST написа:Първо бутни седалката малко напред. Да речем колчето да е по средата на релсите. Вдигни я поне на височината на кормилото и я направи успоредна на земата.
did написа:Надявам се да не съм прозвучал грубо
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 12 госта