Admin написа:Да, възможно е. А защо не пробва друга марка, друг модел? Има каски, които са по-удобни за кръгли глави, или за по-издължени глави и т.н. Като си видял, че от тази нито М, нито L ти прилягат перфектно, по-добре да беше потърсил друга...
kokoteofilov1 написа:Admin написа:Да, възможно е. А защо не пробва друга марка, друг модел? Има каски, които са по-удобни за кръгли глави, или за по-издължени глави и т.н. Като си видял, че от тази нито М, нито L ти прилягат перфектно, по-добре да беше потърсил друга...
Каската ми приляга добре, леко стегната е, но когато напъна се раздвижва. Мисля,че е добре, защото сега съм с доста къса прическа, а когато ми порастне косата ще е ок. Не пробвах други модели, защото нямах много пари, а и разнообразието в веломания не беше голямо
did написа:А аз да питам, щото си омазах каплата с пръжки, трябва ли освен да си полирам калодките и да си шкуртаковам шината?
uCkPeH написа:Пръжки не беше ли джумерки ? Меглио-то и тях ще махне
kokoteofilov1 написа:Току що си сложих каската и пасва точно както описаното в линка, а когато закопчая ремъка колкото и да натискам чингарда не опира в брадата. Изглежда, че когато съм я пробвал не съм я бил закопчал. Писах темата, защото не бях сигурен в изискванията за пасването на каската и ми се струваше, че трябва да е по стегната. А и с каската съм карал вече 5-6 пъти и не вярвам пенопластът да се е смачка повече от това.
GoingDownTheHill написа:kokoteofilov1 написа:Току що си сложих каската и пасва точно както описаното в линка, а когато закопчая ремъка колкото и да натискам чингарда не опира в брадата. Изглежда, че когато съм я пробвал не съм я бил закопчал. Писах темата, защото не бях сигурен в изискванията за пасването на каската и ми се струваше, че трябва да е по стегната :evil: . А и с каската съм карал вече 5-6 пъти и не вярвам пенопластът да се е смачка повече от това.
Стой десетина минути с каската. Закопчай я и си разклати главата напред-назад.Ако каската седи плътно по главата ти и не се мести много значи ти става :beer:
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 370 госта