http://www.mtb-bg.com/index.php/trails/travel/1993-travel069-forum-storytellers
Както виждате, става дума са списък с повечето от най-хубавите истории, които са били сътворени през последните няколко години тук. Целта е да могат да бъдат намирани по-лесно, защото някои от тях в момента са чак на 20-та страница от Общ форум и ако човек не ги е чел преди време, почти няма начин да ги намери (освен случайно). А както беше казал Сергей още тогава, грехота е да се изгубят подобни творби.
Написал съм го и във въведението към списъка, но да го кажа и тук - с някои от авторите съм говорил още преди време и знам, че нямат против подобно систематизиране (включително и занапред). Надявам се, че и останалите, с които не съм говорил изрично, ще се радват, ако историите им донесат удоволствие на повече хора. Ако все пак някой не иска произведенията му да бъдат в този списък, моля да ми сигнализира тук (с ЛС) или на мейл: [email protected]. Същото се отнася и за хората, които се сещат за някой разказ, който евентуално съм пропуснал да добавя - опитах се да намеря всички, за които се сещам, но може и да съм пропуснал някой.
Надявам се, че форумните разказвачи и занапред ще продължават да ни радват с творенията си.

Весела Коледа и приятно четене!