Искам да попитам дали някой е връщал нещо, купено от онлайн магазина на драгзон.
Аз се сблъсквам със следния проблем. Купих една нова вилка от там, обаче, за моя изненада, вилката която дойде беше с различна шарка от тази на снимката когато я поръчвах през онлайн магазина. Реших да я върна, все пак съм си в правото, а и не съм я позлвал, само я погледнах.
Обадих им се и им казах, те ми казаха към кой офис на спиди да я пратя, и ми казаха да я пусна с наложен платеж. Това го направих в Понеделник.
Днес (петък) още не са си я взели. Когато я изпратих, момичето което ме обслужваше в офиса на Спиди беше объркала адреса за получателя. В онлайн проследяването виждам, че човека си я е пренасочил пратката към съответния офис: "Неуспешнa доставка Получателят ще вземе пратката от офиса [к.20] СЕРДИКА [Говорено с получателя]" това пише в проследяването през сайта на Спиди. Днес по-рано сутринта се обадих, да попитам дали всичко е наред, да няма някакъв проблем с доставката, защото не са я взели още. Човека ми казва, че нищо не е пренасочил, не му се е обаждал куриер, по негови думи - не знае за какво става въпрос. (номера на получателя в бележката е същия който набрах за да се свържа с него) Но в крайна сметка каза, че ще си вземат вилката, като идат в офиса на Спиди там. Е, днес вече работния ден за куриерите приключва, не са я взели, като им звъня никой не ми вдига (от два ралзични ноемра звънях) и ме прехвърля към гласова поща. А работното време на онлайн магазина е до 20:00...
та искам да попитам някой сблъсквал ли се е с такъв проблем. Защото започвам да се чудя да не би да не я взимат вилката нарочно, и да искат да изчакат да минат тия 2 седмици в които имам правото да я върна...