d.panayotov написа:здравейте, та както се вижда по заглавието, искам да разбера какви други марки каски се предлагат на българския пазар. По конкретно се интересувам от каски за кроскънтри- олекотелни и с отвори. Благодаря предварително за отговорите.
d.panayotov написа:ми просто искам да разбера за какви пари каква каска мога да си взема. както се казва си правя проучване и после най-важното отиване и мерене. Но просто в интеренет магазините срещам само гореспоменаттите две марки и просто се питам дали имам и друг избор. Та за това. Благодаря за линковете, сега ще ги погледна.
И да попитам чували ли сте за марка JSG? Или нещо такова, не съм сигурен ,че бяха точно тези три букви. Но емблемата малко приличаше на фокс, пак някакво такова личице. Ако имате инфо споделете. 10х предварително.
d.panayotov написа:точно до сега четох тема за разбити глави и какво ли още не. Та съм решил, че каска си трябва. А понеже си взех един Аполон и съм решил да го юрна и по някой черен път, ще си взема и едни протектори, но тях май ще ги взема втора ръка от форума, че нещо покрай това колело хвърчат много пари.
vpravov написа:Тука има добри намаления в момента. Наскоро огледах наживо тази каска и ми направи много добро впечатление.
,няма да може да пробва и мериотиване и мерене
vpravov написа:Първо има посочени размери. Въпросната каска има два реглажа за широчината. Първия е на самото закрепване на уплътненията за черупката, а втория с врътка откъм задната страна на главата. Подобно нещо досега съм виждал при моделите на MED от над 120+лв. За да не влизаме в спорове - ще кажа, че бих заменил BELL-a, който карам в момента за тази каска, особено при цената и. Опциите, като "мигалка" вградена в каската, не са задължителни, но ги има. Мрежата против насекоми е съществен плюс. Много лесно се регулира и определено е много удобна. И не на последно място - Made in Germany.
Няма да коментирам повече! Просто показвам възможност, а всеки си избира сам!!!
d.panayotov написа:Определи си бюджета, вземи го в джоба и обиколи 2-3 магазина. Което ти е удобно - взимай!
мда аз така ще направя, но просто исках да разбера в кои магазини какви каски се предлагат.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 370 госта